Proiectul rezidenţial Onix Park aduce 2.000 de Apartamente Noi în zona de Nord a Bucureştiului

Zona de Nord a Bucureştiului creşte constant cu noi proiecte rezidenţiale destinate celor care lucrează în proximitatea Pipera - Aviaţiei. Statisticile din domeniu confirmă că cele mai multe apartamente noi din Bucureşti vor fi date în folosinţă, între anii 2017-2019, în zonele cu cereri mari de locuinţe: Băneasa – Siseşti - Şos. Gh. Ionescu Siseşti, zona Barbu Văcărescu – Floreasca, Pipera, Zona Aviaţiei – Băneasa, precum şi Şoseaua Nordului – Herăstrău.

RomaniaTV.net
10 iul. 2018, 03:01

În acest context, Onix Park North Area Residence aduce pe piaţa rezidenţială din Nord aproximativ 2.000 de apartamente noi, ce vor fi grupate în imobile cu înălţimi P + 4 şi S+ P + 11. Acestea vor fi dezvoltate în 2 faze de construcție, iar prima fază a proiectului va avea 524 de apartamente. Construcţia Primei Faze a început la data de 1 iunie 2018, data de finalizare estimată fiind in luna mai 2019 pentru cladirile A şi B, respectiv septembrie 2019 pentru clădirea C.  

În urma succesului înregistrat cu ansamblul rezidenţial Onix Residence (situat în zona Eroilor-Grozăveşti), Onix Park North Area  vine cu un concept inovator pentru piaţa imobiliară din România. 

Proiectul se evidenţiază prin structura eficientă a unităţilor locative, ideal compartimentate, finisate cu materiale de foarte bună calitate, concepute astfel încât să satisfacă şi cele mai exigente aşteptări. Amplasamentul ideal, în proximitatea punctelor de interes, alături de facilităţile oferite rezidenţilor, vor susţine un proiect rezidenţial adaptat nevoilor contemporane ale omului modern.

Piscină Olimpică, centru SPA, sală de fitness, grădiniţa, parc, supermarket, spaţii comerciale, farmacie – sunt doar câteva dintre facilităţile ce vor fi incluse în complex. Un proiect inedit pentru zona de Nord, ce prevede spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii, zone pietonale şi locuri de parcare exterioare şi subterane alături de acces controlat în incinta Onix Park.

Tipurile de apartamente disponibile în Onix Park North Area Residence sunt  studio,  2 camere cu doua bai, 3 camere si penthouse, la preţuri foarte accesibile, cu preţ de pornire de la 37.300 EURO + TVA.

Construcţia Fazei a I-a a început deja şi chiar dacă termenul de finalizare este în mai 2019, vă invităm în showroom, în cadrul biroului de vânzări, unde avem două apartamente amenajate în raport de 1/1, de două şi trei camere. Acestea sunt construite special pentru ca viitorii cumpărători să poată vedea exact cum vor arăta cel mai des întâlnite tipuri de apartamente, finisaje şi propuneri de amenajare.

Vă aşteptăm în showroomul nostru pentru a vă oferi toate detaliile despre Onix Park North Area Residence. Pentru a programa o vizionare, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0726.700.535, sau folosiţi Mesageria Instantanee din Site.

De asemenea, vă aşteptăm să ne urmăriţi şi pe contul de Facebook, pentru a fi la zi cu noutăţile despre evoluţia proiectului Onix Park North Residence.

http://onixpark.ro/