Promisiuni trăsnite în campania electorală: de la ciocolată cu lapte la locuri de veci VIDEO

De la ciocolată cu lapte la...locuri de veci în cimitire. Pare incredibil, dar aşa încearcă politicienii să îi convingă pe români să le dea votul în campania pentru alegerile europarlamentare, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
04 mai 2014, 13:47
Promisiuni trăsnite în campania electorală: de la ciocolată cu lapte la locuri de veci VIDEO

Scârbit de politică, dar doritor de un fotoliu de eurodeputat, candidatul Forţei Civice, Mihai Huzău, a găsit soluţia ideală de a îndulci lucrurile: o ciocolată cu lapte.

Un alt candidat oferă alegătorilor, cu cinism, locuri de veci!
Mihail Neamţu, care a generat un scandal după ce a recitat versurile unui poet legionar.
 
Dan Diaconescu, în schimb, s-a transformat în peştişorul de aur care promite să îndeplinească alegătorilor orice dorinţă.

„Vreau sa va puneti cate o dorinta pe un biletel. A sa va vorbesc doua minute, timp in care, daca aveti biletele de hartie la dumneavoastră, pixuri sau creioane, sa-mi scrieti dorinta, respectiv visul dumneavoastră. Şi veti vedea ce se va intampla in lunile urmatoare”, promite Dan Diaconescu.

Şi cu atâtea promisiuni trăznite, democrat-liberalul Cezar Preda vrea oprirea de urgenţă a campaniei electorale. E drept, motivul e altul. Preda vrea ca toate partidele să se unească într-un miting pentru pace, având în vedere situaţia din Ucraina.