Promisiunile lui Gigi Becali, dacă Steaua va juca finala Ligii Europa VIDEO

Patronul Stelei o vede din nou pe Steaua drept Barcelona estului Europei şi spune că dacă echipa va juca finala Ligii Europa va construi o catedrală, un cămin de bâtrâni sau un orfelinat.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 08:18
Promisiunile lui Gigi Becali, dacă Steaua va juca finala Ligii Europa VIDEO

Gigi Becali este încântat de noua Steaua. Cu transferurile din această iarnă patronul Stelei spune că nu are emoţii la titlu. Roş-albaştrii au început cu o victorie seria amicalelor din Antalya (2-1 cu ŢSKA Sofia), iar succesul i-a dat aripi lui Becali, care o vede din nou pe Steaua  Barcelona estului.

El visează deja la finala Europa League şi spune că nu numai jucătorii vor avea de câştigat în cazul unui succes european. „Dacă voi câştiga finala sau dacă voi juca finala, pot să construiesc o mare catedrală sau fac lucruri dumnezeieşti. Pot să construiesc un cămin de bătrâni, un cămin de copii, un orfelinat. Dar ca să mă vopsesc sau să mă tunddaca castig finala sau daca joc finala pot sa construiesc o mare catedrala sau fac lucruri dumnezeiesti ceva pot sa conctruiesc un camin de batrani un camin de copii un orfelinat dar ca sa ma vopsesc sau sa ma tund,  asta n-o fac„, a spus Becali

Finanţatorul stelei a revenit la sentimente mai bune faţă de antrenorul Ilie Stan. Atât timp cât la Steaua sunt rezultate, Becali a promis că nu mai trece peste deciziile tehnicianului. „Eu dictez, mă impun şi pun piciorul în prag atunci când lucrurile nu merg bine. Când lucrurile merg bine sunt cel mai dulce conducător, cel mai bun cârmuitor eu sunt”, a adăugat el.