PROMOŢIE ÎNDRĂZNEAŢĂ în MALL! Un magazin dă ÎMBRĂCĂMINTE GRATIS clienţilor care vin doar în lenjerie intimă

Îmbrăcăminte gratis, de firmă pentru clienţii care vin doar în lenjerie intimă. Se întâmplă joi într-un mall din Capitală, unde un magazin oferă ţinute complete primilor 100 de nonconformişti care s-au încumetat să apară aproape dezbrăcaţi în public.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 08:20
PROMOŢIE ÎNDRĂZNEAŢĂ în MALL! Un magazin dă ÎMBRĂCĂMINTE GRATIS clienţilor care vin doar în lenjerie intimă

Bucureştenii care vor merge joi, 12 iunie, doar în lenjerie intimă la cumpărături în AFI Palace Cotroceni vor putea pleca acasă îmbrăcaţi în haine noi. Concret, este vorba despre a treia ediţie a evenimentului Seminaked Party by Desigual, în cadrul căreia primii 100 de vizitatori se vor bucura de haine gratuite.

Potrivit adevarul.ro, prin intermediul acestui eveniment, reprezentanţii Desigual anunţă într-un mod neconvenţional începutul promoţiilor de vară. Pentru a putea participa la acest eveniment, fiecare participant trebuie să aibă peste 18 ani, validarea participării efectuȃndu-se pe baza cărţii de identitate.

Vezi şi: Campanie INEDITĂ. Cafea la PREŢ REDUS dacă renunţi o oră la TELEFONUL MOBIL – VIDEO

La ediţia precedentă din România, peste 200 de bucureşteni au stat la coada de la ora 4.00 pentru a profita de promoţie. La nivel global, din 2005, de când a avut loc primul eveniment şi până în prezent, peste 10.000 de nonconformişti din întreaga lume au luat parte cu entuziasm la mişcare. Evenimentul Seminaked by Desigual s-a bucurat de un mare succes în mari oraşe din Europa, SUA sau ASIA, precum Madrid, Barcelona, Londra, New York, Berlin, Amsterdam sau Tokio.