Promoţii la Lidl la carne, legume şi electrocasnice începând din 27 martie. Îţi poţi achiziţiona o varietate de produse la preţuri derizorii timp de o săptămână

Lidl vine cu noi promoţii la alimente şi electrocasnice începând din 27 martie. Reducerile la alimente vor dura până pe 2 aprilie.

27 mart. 2023, 12:12
Promoţii la Lidl la carne, legume şi electrocasnice începând din 27 martie. Îţi poţi achiziţiona o varietate de produse la preţuri derizorii timp de o săptămână

Promoţii Lidl. Astfel, începând de luni, clienţii Lidl pot găsi la reducere, printre altele, carne de iepure, carne de vită pentru gulaş, piept de pui şi cârnăciori picanţi. De asemenea, vor fi oferte și la castraveți, roșii și mere. Mai exact, iepurele proaspăt va fi 3,79 de lei pe 100 g, carnea de vită pentru gulaș cu 23,99 lei pentru 600 de g, pieptul de pui va costa 2,79 lei/100 grame. Adepții cârnăciorilor picanți vor putea să-i cumpere cu 12,99 pentru 500 g.

Promoţii la Lidl la carne, legume şi produse de post

Promoţii sunt şi la chiftelele din carne de porc, dar și din cele din carne de pasăre. Ele vor costa 11,99 lei pentru circa 500 g.

În oferta de la Lidl va fi și grișul de grâu, redus la 1,79 lei, și vor putea fi cumpărate și musli diverse sortimente cu 11,99 de lei.

Cei care ţin post pot cumpăra din Lidl alternative vegetale la crenvurști, dar și la brânza feta pentru 10,99 lei și respectiv 13,99 lei.

Şase doze de băuturi carbogazoase vor putea fi achiziţionate din Lidl la preţul de 13,15 lei.

Citeste si Ce salariu câștigă un vânzător la Lidl. Lanțul de hipermarketuri face angajări în mai multe orașe din țară

Cei pasionați de grădinărit îşi pot achiziţiona ustesile la reduceri. O mașină de tuns gazonul pe benzină cu trei ani garanție costă 899 lei. Un dispozitiv solar anticârtiță costă 59,99 lei și un furtun de grădină 129,00 lei. În oferta Lidl de luni vor apărea și multe flori, iar un ghiveci de trandafiri va fi 13,99 lei. Va fi disponibilă și o floare numită Steaua soarelui pentru 27,99 lei.

Sunt reduceri şi la legumele de primăvară, promoţia începe de joi 30 martie. Salata verde de la Lidl va fi 2,39 lei, urzicile – 9,99 lei o pungă de 500 de grame, loboda – 1,39 lei sau usturoi verde pentru 1,99 lei. O legătură de pătrunjel este 0,99 iar ridichile costă 1,49 lei.

Robot cu funcţie de spălare Silvercrest la reducere

Pe lângă produse alimentare, Lidl bagă la promoţii şi aparate electrocasnice. Mai exact, este vorba despre aspiratorul cu funcţie de spălare marca Silvercrest. Acesta va putea fi cumpărat cu reducere începând de joi 30 martie. Aparatul nu este, însă, unul smart, ci va putea fi controlat prin intermediul butoanelor fizice de care dispune și folosind telecomanda dedicată. Aspiratorul are două perii laterale, 10 senzori împotriva șocurilor și trei senzori care previn căderea.

Aparatul oferă șase moduri de curățare:

Auto – curățare în mod aleatoriu

Spot – curățare în formă spiralată cu putere de aspirare maximă

Colțuri – curățare de-a lungul laturilor încăperii

Max – curățare cu putere de aspirare maximă

Programare – curățare cu timp de pornire prestabilit

Mod de ștergere – curățare umedă cu lavetă din microfibră

Citeste si Ce salarii primesc angajații hipermarketurilor din România. Câți bani se dau la Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora

Recipientul pentru praf și murdărie are volum de 300 ml, la fel și rezervorul pentru apă. Autonomia maximă promisă de producător este de 90 de minute. Robotul revine automat la dock-ul de încărcare când bateria este aproape terminată. Încărcarea acumulatorului de 14,4 V, cu capacitate de 2.400 mAh, durează maximum 6 ore.

Aspiratorul robot va ajunge joi, 30 martie, în magazinele Lidl, la prețul de 699 de lei.