Promoții la măriri de sâni și botox! Norocoșii sunt membrii unui sindicat din poliție

Reprezentanții unui sindicat din poliție au negociat pentru membri mai multe proceduri estetice și tratamente cu botox și acid hialuronic.

27 oct. 2022, 14:54
Promoții la măriri de sâni și botox! Norocoșii sunt membrii unui sindicat din poliție

Pe lângă reducerile la telefonie mobilă, reprezentanții unui sindicat din poliție au negociat pentru membri și mai multe proceduri estetice, precum tratamente cu botox și implanturi mamare.

Sindicatul Sidepol (Sindicatul Democratic al Polițiștilor) vrea să schimbe fața agenților de poliție. Membrii au negociat mai multe reduceri pentru cei ce fac parte din sindicat: la operatorii de telefonie mobilă, la analize medicale și chiar și la proceduri cosmetice.

Citește și: Studenții de la Poliție trăiesc în condiții mizere, cu șobolani pe holurile internatului. „Învață prima lecție din Ministerul Afacerilor Interne, și anume umilința”

Pe site-ul Sidepol apar o multitudine de reclame cu privire la aceste tratamente. Potrivit acestuia, agenții au acces la tratamente pentru riduri, la injecții cu acid hialuronic, botox și implanturi mamare, la prețuri reduse.

„În urma mai multor solicitări venite din partea membrilor de sindicat, am decis să lărgim paleeta de oferte pe care o avem, prin facilitatea accesului membrilor și la clinici specializate de estetică și remodelare corporală. Astfel, am încheiat mai multe parteneriate de colaborare, cu 3 clinici din domenium din orașele: București, Craiova, Timișoara, care oferă discounturi considerabile membrelor noștri, la procedurile alese în cadrul clinicilor acestor parteneri”, conform reprezentanților Sidepol.

Reducerile sunt de 10% și tot ceea ce trebuie să facă polițiștii este să meargă la clinicile partenere din cele trei orașe și să demonstreze că sunt membri ai sindicatului.

Citește și: Aproape 3.000 de locuri disponibile la o nouă sesiune de admitere în şcolile de poliţie, jandarmi şi pompieri. Până când se pot depune dosarele de înscriere