Pronovias oferă rochii de mireasă gratuite pentru femeile din personalul medical implicat în lupta anti-Covid şi care sunt logodite

Pronovias, brandul spaniol de lux pentru rochii de mireasă, a anunţat oficial că oferă gratuit rochii pentru toate cadrele medicale care lucrează în timpul crizei de sănătate globală şi care sunt logodite. 

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 04:59

Pentru a mulțumi personalului implicat şi muncitor din prima linie din spitale în timpul crizei de coronavirus, Pronovias a anunțat că își donează rochiile de mireasă oricărei mirese. Medicii, asistenții medicali și îngrijitorii sunt toţi pe listă creatorilor.

Orice angajat din spita, dintr-o țară afectată de coronavirus, din toată lumea, inclusiv din România, își poate alege rochia de mireasă până la 31 august 2020 din magazinele Pronovias. Programul, care a fost început în China la începutul anului, a fost extins acum și în alte țări afectate de criza Covid-19.

Citeşte şi: COVID-19. China nu a înregistrat niciun deces în ultimele 24 de ore, premieră absolută de la începutul pandemiei

Folosind hashtag-ul #LoveConquersAll, obiectivul său este de a aduce un pic de dragoste și căldură acestor eroi. Pronovias lansează și o colecție specială de rochii de mireasă dedicate acestor lucrători. Regizorul artistic al grupului, Alessandra Rinaudo, a prezentat, de asemenea, „Colecția Eroilor”, dedicată acestor lucrători, selectând o mare varietate de rochii de mireasă unice.

Toate miresele angajate în spital care au asistat la această criză sunt eligibile pentru o ținută gratuită până la 31 august 2020. COLECȚIA HEROES va fi disponibilă exclusiv în magazinele emblematice.