Pronunţarea în dosarul lui Dumitru Dragomir, AMÂNATĂ. Când este noul TERMEN

Tribunalul Bucureşti a amânat, joi, pentru a cincea oară, pronunţarea în dosarul lui Dumitru Dragomir, în care fostul preşedinte al LPF a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani. Magistraţii au anunţat un nou termen pe 14 decembrie. Sentinţa nu va fi definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel.

29 nov. 2018, 14:01
Pronunţarea în dosarul lui Dumitru Dragomir, AMÂNATĂ. Când este noul TERMEN

Pe 13 noiembrie, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au achitat definitiv pe Dumitru Dragomir, care a fost condamnat în primă instanţă la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani.

Dumitru Dragomir a fost achitat. În prima instanţă fusese condamnat la 7 ani de închisoare

În dosar, procurorii DNA îl acuză pe Dumitru Dragomir că în 2009 a cerut 3,5 milioane de euro mită, din care a primit 3,1 milioane de euro sub forma unor contracte de publicitate la salonul de nunţi pe care-l deţinea prin intermediul unei firme. În schimb, ar fi facilitat, în 2008, câştigarea contractului pentru drepturi TV ale Ligii 1 de către RCS-RDS.

De asemenea, Bogdan Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir, este cercetat pentru complicitate la luare de mită şi la spălare de bani.