Rusia a transmis un mesaj sinistru de Crăciun. Televiziunea de stat a rulat un videoclip din partea Kremlinului pentru Europa VIDEO

Rusia continuă să transmită, prin canaele de propagandă, mesaje pozitive populaţiei, dar în acelaşi timp încearcă şi să sperie populaţia din Europa cu mesaje înfricoşătoare, cum este şi ultimul clip produs de televiziunea de stat de la Moscova.

24 dec. 2022, 20:12
Rusia a transmis un mesaj sinistru de Crăciun. Televiziunea de stat a rulat un videoclip din partea Kremlinului pentru Europa VIDEO

Rusia a transmis un mesaj sinistru de Crăciun. Televiziunea de stat ”Russia Today” a rulat un videoclip din partea Kremlinului pentru Europa, iar imaginile sunt de-a dreptul oribile.

În videoclip se menționează încă de la început că acțiunea se petrece în Europa și arată cum o copilă primește cadou de la părinții ei un hamster de Crăciun, în 2021, într-o atmosferă festivă. Mai apoi, arată Crăciunul din 2022, când familia nu mai are electricitate și stă la lumânare, toți fiind îmbrăcați foarte gros, deși sunt în interiorul casei.

Ultimul este Crăciunul din 2023, când aceeași familie, în pragul sărăciei, fără curent și căldură, se așează la masă și este nevoită să mănânce o supă făcută din hamsterul primit cu doi ani în urmă, în lipsă de altceva.

”Crăciun anti-Rusia fericit!”, este mesajul de la finalul materialului, potrivit Digi FM.

Citeşte şi: Atac al Rusiei în centrul oraşului Herson: cel puţin 8 morţi şi 58 de răniţi. Zelenski: „Asta e teroare, este ucidere pentru a-ţi satisface plăcerea”