Propagandistul preferat al lui Putin a răbufnit după decizia retragerii trupelor ruse din Herson: „Prea multe gunoaie au mințit”

Vladimir Soloviov, considerat propagandistul preferat al președintelui Vladimir Putin, a răbufnit după decizia retragerii trupelor ruse din regiunea Herson. Acesta a spus că poporul rus va înceta să mai existe dacă Kremlinul va pierde războiul din Ucraina.

11 nov. 2022, 22:59
Propagandistul preferat al lui Putin a răbufnit după decizia retragerii trupelor ruse din Herson: „Prea multe gunoaie au mințit”

Vladimir Soloviov, considerat propagandistul preferat al președintelui Vladimir Putin, a răbufnit  după decizia retragerii trupelor ruse din regiunea Herson. Acesta este un mare susținător al țarului de la Kremlin și al așa-zisei ”operațiuni militare speciale din Ucraina” și susține că poporul rus va înceta să mai existe dacă Moscova va pierde războiul.

Citește și Volodimir Zelenski, prima reacție după plecarea rușilor din Herson: „Este o zi istorică. Eliminăm deja simbolurile rusești!”

”Prea multe gunoaie au mințit. Au mințit de sus până jos. Despre ce aveau în ascunzători. Despre starea vehiculelor. Despre cât de mulți miliari sunt pe front. Și niciunul nu a fost împușcat. Niciun nenorocit nu a fost prins de urechi. Nu s-a terminat singur. Nu a scris niciun raport”, a spus Vladimir Soloviov, vineri într-o eminiune radio.

Nu este pentru prima dată când propagandistul favorit al lui Putin face astfel de remarci. Cu ceva timp în urmă, acesta i-a criticat pe recruții ruși care se plâng de comandanții lor, dar și de condițiile grele din armată.

„(…) Veți vorbi despre voi, cum comandantul vostru greșește, cum ați primit instrucția greșită, dar voi cum v-ați pregătit?”, i-a atacat Soloviov pe recruții ruși care se plâng de cum se desfășoară mobilizarea decretată de Vladimir Putin, la data 21 septembrie.

„Ce ați făcut pe terenul de antrenament pentru a fi pregătiți pentru luptă? Sau credeți că toată lumea vă este datoare vouă? Voi ce datorați statului, ce datorați patriei-mamă? Nu am pus niciodată aceste întrebări. Haideți să punem așa problema, timp de 30 de ani în Rusia modernă aceste întrebări nu au avut menirea de a fi puse”, a susținut prezentatorul de la postul Rossiya-1.

Recent, Vladimir Soloviov a spus că poporul rus va „înceta să mai existe” dacă războiul din Ucraina va fi pierdut de Moscova.

„Altfel, nu vom exista. Nu va exista nici cultură rusă, nici limbă rusă și nici popor rus”, a concluzionat el.

Citește și „E una dintre cele mai fericite zile din viața mea!”. Localnicii au dansat hora în jurul focului, copiii au plâns de bucurie în brațele soldaților. Imagini istorice în Herson!