Proprietara unui en-gros din Buzău, găsită moartă într-un canal: Avea datorii la cămătari

Proprietara mai multor magazine din Buzău, dispărută de duminică seară, a fost găsită moartă în apele unui canal de la marginea oraşului. Pompierii au găsit-o la o adâncime de cinci metri. Femeia avea datorii la cămătari, iar afacerile ei intraseră în atenţia ANAF. Anchetatorii i-au în calcul varianta sinuciderii. 

30 mart. 2015, 05:18
Proprietara unui en-gros din Buzău, găsită moartă într-un canal: Avea datorii la cămătari

O dubiță cu care se deplasa femeia de 54 de ani a fost descoperită lângă canalul hidrotehnic din Cândești, iar mai mulți oameni au semnalat prezența unui cadavru în apă, potrivit Stiri de Buzau.

Femeia a fost găsită în cursul zilei de luni, după patru ore de căutări la care au participat scafandri de la ISU Brăila, de la ISU Vrancea şi mai mulţi pompieri din Buzău. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit de scafandri în zona grătarelor microhidrocentralei de la Verneşti, după ce debitul apei pe canal a fost diminuat. Pe parcursul căutărilor, soţului femeii i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

Citeşte şi Dispariţie MISTERIOASĂ într-un SPITAL. O pacientă a fost lăsată de medici să plece fără anunţarea rudelor

Stela Negraru, din Rătești, deținea mai multe magazine pe raza comunelor Berca și Vernești, precum și un stand într-un complex en-gros din municipiul Buzău. Dispariția a fost semnalată de fiul acesteiea, duminică, în jurul orei 15.30. Mai întâi, polițiștii au găsit mașina femeii, o dubiță de marfă, în apropierea unui canal hidrotehnic din Cândești. Lăsase pe scaunul din dreapta mai multe bunuri, precum cheile mașinii și un telefon mobil.

Citeşte şi Elodia de Vulcan. Cazul unei dispariţii misterioase de acum 15 ani

Mai mult, un martor a declarat că a observat un cadavru plutind pe apa canalului, iar mai multe echipe de salvatori de la ISU Buzău au început căutări în zonă, solicitând ajutorul scafandrilor de la Brăila. Despre motivele eventualului gest sinucigaș, se vehiculează mai multe variante. Potrivit unor apropiați, femeia trecea printr-o puternică stare de depresie cauzată de unele controale demarate de ANAF la firma sa, dar şi pentru că ar fi împrumutat sume de bani de la cămătari.