Proprietarul Hotelului Histria, George Bosânceanu, a fost arestat

Proprietarul Hotelului "Histria" din Mamaia, George Bosânceanu, alături de administratorul unuia dintre firmele sale, Adriana Ciocoiu, au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste două milioane de lei, scrie Mediafax.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 14:12
Proprietarul Hotelului Histria, George Bosânceanu, a fost arestat

Magistraţii Tribunalului Constanţa au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile atât pentru George Bosânceanu, cât şi pentru Adriana Ciocoiu.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel.

La intrarea la Tribunalul Constanţa, George Bosânceanu le-a spus jurnaliştilor prezenţi că nu este vinovat de acuzaţiile care îi sunt aduse de procurori.

Proprietarul Hotelului Histria din Mamaia, George Bosânceanu, a fost reţinut, luni noapte, de procurorii Parchetului Tribunalului Constanţa, alături de administratorulul uneia dintre firmele sale, Adriana Ciocoiu, pentru evaziune fiscală şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, cei doi fiind acuzaţi de un prejudiciu de peste două milioane de lei.

George Bosânceanu şi Adriana Ciocoiu sunt acuzaţi de evaziune fiscală, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi furt cu consecinţe deosebit de grave.