Propunere BOMBĂ pentru postul de manager al Stelei. Un jucător celebru în locul lui Meme Stoica

Postul de manager general al Stelei a rămas vacant după ce Meme Stoica a fost condamnat în Dosarul Transferurilor, iar în câteva luni, după încheierea campionatului, roş-albaştrii vor avea un nou manager general.

31 mart. 2014, 14:52
Propunere BOMBĂ pentru postul de manager al Stelei. Un jucător celebru în locul lui Meme Stoica

Cu toate că s-au vehiculat mai multe nume pentru ocuparea postului de manager general al Stelei, după condamnarea lui Mihai Stoica în Dosarul Transferurilor, se pare că funcţia va fi ocupată de un personaj surpriză.

Potrivit fanatik.ro, ar fi vorba despre Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale, care şi-a reziliat luni contractul cu Inter Milano şi a renunţat la cariera de fotbalist.

Citeşte şi Cristi Chivu a început meseria de impresar. Un stelist confirmă: „Am vorbit deja cu el”

Potrivit acestei surse, Ioan Becali  l-a contactat pe vărul său, Gigi Becali, prin intermediari, pentru a-i propune o variantă inedită pentru funcţia de manager general. „Gigi, pune-l pe Chivu în fruntea clubului. E capabil, n-o să-ţi pară rău!„, i-ar fi transmis Giovani. Gigi nu s-a lăsat convins din prima de această variantă, dar nici nu s-a grăbit să dea un răspuns negativ, asigurîndu-şi vărul, prin aceiaşi intermediari, că se va gândi câteva zile asupra propunerii.

Citeşte şi Cristi Chivu, desfiinţat de primul său antrenor: Banii şi faima l-au dărâmat