Propunere surprinzătoare la Insula Iubirii. „Ţi-ar plăcea ca noi doi să începem o relaţie?”

INSULA IUBIRII 2019. Bogdan e conștient că, deși în fața celorlalți, apropierile de Loredana au fost șocante, ele i-au asigurat o intrare triumfală, obținând foarte repede respectul celorlalți băieți. 

26 iun. 2019, 14:10
Propunere surprinzătoare la Insula Iubirii. „Ţi-ar plăcea ca noi doi să începem o relaţie?”

Bogdan și-a spus părerea și despre ispita ce l-a ajutat să ofere spectacolul inedit, apreciindu-i calitățile fizice și îndrăzneala, dar comparând-o cu femeia de acasă, însã plasând-o pe un loc inferior acesteia. Nu a ezitat însã şi şi-a găsit curajul pentru a-i face Irinei cea mai inedită propunere de început de relație pe care a auzit-o vreodată insula: „Ți-ar plăcea ca noi doi să începem o relație?”.

INSULA IUBIRII 2019. Geanina, atac nemilos la Costas, iubitul ei. „E un afemeiat şi un ţăran”

Altfel, în noaptea cu numărul şase, Adrian a simțit pe pielea lui ce înseamnă să devii invizibil pentru persoana pe care o dorești, neștiind că va fi momentul în care adevăratul lui caracter va începe să devină vizibil pentru restul țării. Bărbatul și-a exprimat uimirea la adresa personalității ieșite din comun a ispitei, încercând să câștige compasiunea altora pentru felul în care aceasta îl tratează. Pentru Adrian a urmat un lung șir de provocări venite din partea Mariei. În lipsa mult râvnitei ispite, Adrian şi-a arãtat adevărata față și a dezvăluit care este motivul real al participării la Insula Iubirii, imaginea pe care crede că o dobândi: cea de bărbat exemplar!

INSULA IUBIRII 2019. Concurenţii au început să-şi dea jos măştile. „Eşti un fals! Mă sufoci!”

La Minitel, Geanina a luat inițiativa și l-a invitat pe Andi la un date. O întâlnire fără prea multe cuvinte, dar pe care ispita a considerat-o productivă, i-a ținut pe cei doi câteva ore departe de intrusul din relația lor, Denisa, care nu a renunțat la cucerirea bărbatului și la sosirea celor doi și-a declarat intenția de a merge într-o plimbare cu skyjet-ul în compania lui.

Cum vor evolua lucrurile pe cele două insule, telespectatorii vor putea urmări lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1.