Prospecţiuni, compania lui Ovidiu Tender, face angajări

Prospecţiuni, compania de prospectare geologică deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, face angajări în Bucureşti,  Buzău, Câmpina, Giurgiu, Ploieşti, Târgovişte. Află dintr-un material ROMÂNIATV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 11:08
Prospecţiuni, compania lui Ovidiu Tender, face angajări

Prospecţiuni angajează şase oameni pe postul de despăgubitor la Buzău, Câmpina, Giurgiu, Ploieşti, Târgovişte.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai permis de conducere categoria B, ai abilităţi de negociere, de comunicare, precum şi disponibilitate să lucrezi pe teren 20 de zile consecutiv, câte 10 ore pe zi, urmate de 10 zile libere.
Angajatorii primesc CV-uri pentru acest post până pe 8 decembrie, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Prospecţiuni angajează la Bucureşti pe postul de specialist import-export.
Angajatorii caută pentru acest post un absolvent de facultate, cu experienţă în colaborarea cu autorităţile vamale, care să aibă cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare PC, să fie comunicativ, organizat şi care să aibă abilităţi de negociere.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în activitatea de import/export şi care ştiu legislaţia vamală.
7 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Prospecţiuni angajează la Bucureşti pe postul de de coordonator permise si accese.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, ai permis de conducere categoria B, ai cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză, ai abilităţi de comunicare şi de negociere, precum şi experienţă în obţinerea certificatelor de urbanism, a autorizaţilor de construcţii sau a altor tipuri de avize/ autorizaţii.
Şi în acest caz, 7 decembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post vacant la Prospecţiuni.