PROST SĂ FII, BANI SĂ AI. O BLONDĂ a cheltuit o AVERE pentru a deveni o păpuşă GONFLABILĂ. Cum arată acum

O tânără din Franţa a cheltuit peste 40.000 de euro, bani primiţi de la iubitul ei, pentru a deveni o veritabilă păpuşă gonflabilă. Ea şi-a mărit buzele şi sânii, încercând să atragăa tenţia bărbaţilor.

17 sept. 2014, 09:32

Victoria Wild, o femeie de 30 de ani, originară din Letonia, dar care acum locuieşte în Franţa, a dat în jur de 40.000 de euro pentru mai multe operaţii estetice, printre care o rinoplastie, implanturi permanente la buze, injectii cu Botox şi mai multe operaţii de mărire a sanilor. Astfel, ea a dorit să arate ca o papuşă gonflabilă vie, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cum arată ACUM un SIMBOL al FRUMUSEŢII. O mai recunoşti? Află-i SECRETELE GALERIE FOTO VIDEO

Femeia spune că şi-a achitat o parte din intervenţiile chirurgicale din banii câştigaţi ca model, însă a avut şi nevoie de ajutorul financiar al iubitului, un om de afaceri italian.

 

Am avut o copilărie normală, aşa cum are orice copil care locuieşte la ţară. Când am crescut, am început să sufăr de tot felul de complexe deoarece aveam sâni mici şi buze subţiri. Cine nu vrea să fie tratată ca o păpuşă? Sunt atât de sexy. Toţi oamenii se uită după mine şi ador acest lucru„, a declarat tânăra.

Citeşte şi Cum a reuşit o BLONDĂ să oripileze INTERNETUL după ce s-a filmat singură: Eşti frumoasă, dar eşti…VIDEO

Mai mult, Victoria a recunoscut că mai are câteva operaţii estetice de făcut înainte să ajungă la idealul ei de frumuseţe.