Prostituata din BACĂU care făcea SEX cu clienţii ÎN FAŢA COPILULUI EI de 4 ani, dusă la centrul maternal VIDEO

Tânăra prostituată de 24 de ani a fost prinsă în flagrant de poliţişti, alături de un camionagiu de 60 de ani. Femeia este mamă şi face sex cu clienţii în văzul fetiţei ei de 4 ani. Ea mai are acasă un băiat, de 6 ani.

RomaniaTV.net
11 ian. 2014, 17:28
Prostituata din BACĂU care făcea SEX cu clienţii ÎN FAŢA COPILULUI EI de 4 ani, dusă la centrul maternal VIDEO

Prostituata de 24 de ani a fost prinsă în flagrant de poliţişti, alături de un camionagiu de 60 de ani. Cazul ei a fost făcut public după ce un şofer de TIR din România a postat pe Internet o înregistrare în care o femeie pe care a luat-o la ocazie îi propune o partidă de sex, cu toate că are lângă ea un copil de doar patru ani pe care îl lasă să se uite în timp ce îşi face meseria.

Înregistrarea respectivă a fost postată pe site-ul Trafictube.ro şi reuşeşte să şocheze pe oricine o ascultă. Prostituata îşi oferă serviciile cu toate că are un copil de patru ani lângă ea, recunoscând cu uşurinţă că obişnuieşte să facă acest lucru frecvent, potrivit România TV.

Citeşte şi REVOLTĂTOR. Doi părinţi, prinşi în flagrant în timp ce îşi VINDEAU copilul cu 1.000 de lei

Cazul prostituatei moldovence s-a făcut rapid cunoscut după ce a fost postat de şoferul de TIR pe site-ul sus-amintit, iar femeia a fost prinsă de autorităţi şi dusă cu copilul într-un centru maternal. Şi tânăra, şi fiica ei urmează să fie consiliate prihologic.