Prostituate de LUX pentru MILIONARII României. Suspectele primeau 1.500-2.000 de euro pentru o partidă

Un dosar amplu de proxenetism zguduie lumea mondenă a Româiei. Treizeci şi trei de persoane au fost audiate, joi, de poliţiştii bucureşteni, între ele şi Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă sau Denisa Biţă. Potrivit anchetatorilor, suspectele din acest dosar primeau între 1.500 şi 2.000 de euro pentru o partidă de sex.

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 18:28
Prostituate de LUX pentru MILIONARII României. Suspectele primeau 1.500-2.000 de euro pentru o partidă

Poliţia Capitalei a dat publicităţii joi un comunicat privind efectuarea de verificări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de proxenetism, în perioada august 2013 – ianuarie 2015.

„În perioada august 2014 – ianuarie 2015, poliţişti din cadrul D.G.P.M.B, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, pe linie de proxenetism.

În urma activităţilor informativ operative desfăşurate a rezultat faptul că persoanele de sex feminin au întreţinut relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi, contra unor foloase patrimoniale.

Această activitate a fost înlesnită de opt femei, stabilindu-se că, pe lângă faptul că au întreţinut raporturi sexuale pentru care au obţinut foloase patrimoniale, au înlesnit altor 25 de femei întreţinerea unor raporturi sexuale, sumele câştigate fiind în jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de proxenetism”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu. Pe lista clienţilor reţelei de proxenetism se aflau şi nume grele, ale unor personalităţi din lumea mondenă şi a afacerilor.

Imagini cu VEDETELE săltate în dosarul de PROSTITUŢIE. Printre ele se numără Crudu, Traşcă şi Mădălina Pamfile

„Fetele astea au imbulinat-o, mai ales Denisa Bita. Se pare baiatul lui Videanu (n.r. – Andrei Videanu) si Irinel Columbeanu s-ar numara printre beneficiarii serviciilor acestor fete”, a spus Adriana Bahmuteanu in emisiunea pe care o prezinta la Antena 2. Alt nume vehiculate în legătură cu acest dosar sunt cele ale lui Ioan Neculaie, miliardarul de sub Tampa, supranumit „Casanova de la Brasov”.

Irinel Columbeanu, reacţie despre implicarea sa în dosarul de proxenetism