Prostituatele din România strică preţurile pieţei în Franţa VIDEO

Criza îşi pune amprenta şi pe cea mai veche meserie din lume. Prostituatele franceze protestează faţă de preţurile de dumping practicate în pădurea Bois de Boulogne de colegele lor din România şi Bulgaria. Fetele din est negociază direct cu clienţii şi practică tarife mult mai mici decât ale localnicelor.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 21:49
Prostituatele din România strică preţurile pieţei în Franţa VIDEO

Într-un material realizat de „Le Parisien” pe aleile celebrei păduri de lângă Paris, prostituate trecute de prima tinereţe acuză concurenţa nemiloasă venită din România şi Bulgaria.

„Dacă înainte lucram câte 3-4 ore, acum, pentru a aceeaşi sumă de bani, trebuie să rămân câte 7-8 ore, sau chiar mai mult”, spune una dintre fete.

Prostituatele veterane s-au plâns reporterilor de la „Le Parisien” că româncele şi bulgăroaicele nu respectă înţelegerile valabile de zeci de ani în branşă, şi cer cu 20 sau 30 de euro mai puţin.

Potrivit publicaţiei franceze, zilnic, maşini încărcate cu românce opresc lângă Bois de Boulogne. Fetele ocupă poziţii de-a lungul aleilor şi nu se amestecă niciodată cu alte prostituate. Poliţia locală se declară neputincioasă în faţa noilor reţele balcanice de prostituţie, pe care le consideră „extrem de bine organizate, cel mai adesea, afaceri familiale”.