Protagoniştii SCANDALULUI SEXUAL din Constanţa rămân după gratii

Magistraţii constănţeni au decis menţinerea după gratii a membrilor unei grupări infracţionale acuzate de proxenetism. Aceştia racolau tinere şi le puneau la muncă într-un salon de masaj erotic.

26 feb. 2014, 11:19
Protagoniştii SCANDALULUI SEXUAL din Constanţa rămân după gratii

Este vorba despre Claudiu Giorson Belecciu, patronul salonului de masaj erotic „Pink Cats”, din municipiul Constanţa, considerat capul reţelei infracţionale, poliţistul Lucian Borcea, care-l ajuta pe primul, anunţându-l când erau razii şi îl sprijinea cu transportarea prostituatelor, Mihai Narcis Negoiţă, taximetrist, Mioara Duţu, recepţioneră la salonul de masaj erotic deţinut de Belecciu şi mâna dreaptă a acestuia, şi Cristian George Chirimbu, acuzat că a participat la racolarea prostituatelor, informează cugetliber.ro

Citeşte şi SCANDAL SEXUAL la Constanţa. Profesoara proxenetă are interdicţie să părăsească oraşul

Cei cinci urmează să petreacă după gratii şi următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de magistraţii Tribunalului Constanţa şi a fost menţinută de judecătorii de Curtea de Apel Constanţa, care au respins recursurile formulate de suspecţi.

Citeşte şi Ziua era profesoară, în timpul liber câştiga BANI MURDARI. Nimeni nu a ştiut adevărata ocupaţie a femeii

Potrivit anchetatorilor, suspecţii formau un grup infracţional acuzat de proxenetism, racolând fete pentru a se prostitua în salonul de masaj erotic „Pink Cats„. În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi şi un fost jandarm, dar şi o profesoară de informatică de la un liceu constănţean, aceştia din urmă fiind în libertate.