Ziua era profesoară, în timpul liber câştiga BANI MURDARI. Nimeni nu a ştiut adevărata ocupaţie a femeii

O profesoară de la un liceu din municipiul Constanţa, alături de un poliţist şi un jandarm, este cercetată de procurorii constănţeni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) într-un dosar de proxenetism.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 20:06
Ziua era profesoară, în timpul liber câştiga BANI MURDARI. Nimeni nu a ştiut adevărata ocupaţie a femeii

Potrivit anchetatorilor, există suspiciunea că, începând cu anul 2012, prin intermediul unei societăţi comerciale care deţinea un salon de masaj, membrii grupării infracţionale au desfăşurat activităţi de proxenetism.

Oamenii legii au identificat 26 de tinere, printre care şi minore, care asigurau servicii sexuale contra cost, atât la salonul de masaj erotic, cât şi la hoteluri din Constanţa, Eforie, Năvodari, organizate în prealabil de membrii grupării.

La salonul de masaj au fost găsiţi liderul grupării, colaboratoarea acestuia şi patru tinere. În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5.950 de lei, 3 laptop-uri, 2 de unităţi centrale de calculator, o tabletă, 33 de cartele SIM, 21 de telefoane mobile, 5 de stick-uri de memorie, 5 carduri micro SD, 8 C.D-uri şi înscrisuri.

Pe parcursul activităţii, gruparea infracţională a beneficiat şi de sprijinul unui agent de poliţie şi al unui jandarm, aceştia implicându-se în derularea activităţii de proxenetism fie prin transportarea prostituatelor, fie prin punerea la dispoziţie a unor locaţii.

Vezi şi:Elevii au dat LIKE imediat. Profesoara a pozat nud într-o revistă pentru bărbaţi. FOTO şi VIDEO HOT

Potrivit cugetliber.ro, s-a stabilit, totodată, spun procurorii DIICOT, faptul că lucrătorul din cadrul poliţiei informa personalul salonului ori de câte ori poliţia desfăşura controale.

O altă învinuită, concubina liderului grupării, care îşi desfăşura activitatea ca şi cadru didactic la un liceu din Constanţa, se ocupa de postarea anunţurilor pe diverse site-uri, în scopul găsirii clienţilor. Procurorii D.I.I.C.O.T au dispus faţă de şapte persoane măsura preventivă a reţinerii, urmând să fie prezentate, astăzi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză mai sunt cercetate alte două persoane, care se află încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnate în altă cauză, în anul 2012, pentru trafic de persoane.