Protagonistul din Suleyman Magnificul vorbeşte despre rolul său controversat

Halit Ergenci, actorul care îl interpretează pe sultan în serialul Suleyman Magnificul, povesteşte despre căsnicia lui şi provocările rolului care l-au făcut celebru. 

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 08:49
Protagonistul din Suleyman Magnificul vorbeşte despre rolul său controversat

La scurt timp după ce a devenit faimos jucând rolul principal din serialul „Suleyman Magnificul sub domnia iubirii”, actorul Halit Ergenci a devenit subiectul preferat al presei. 

El este căsătorit tot cu o actriţă, cu care are un copil, iar în presă au apărut zvonuri că situaţia între cei doi soţi este tensionată. Replica actorului din Suleyman Magnificul a venit imediat.

„Este cât se poate de fals. Berguzar Korel, soţia mea, Ali, fiul nostru, şi eu suntem în cea mai fericită perioadă a vieţii noastre. Fiecare dintre noi este mândru de succesul partenerului”.
 
Halit Ergenci spune că are multe în comun cu personajul pe care îl interpretează şi care a cucerit o lume întreagă. 
 
„Da, sunt mare fan al lucrurilor hand-made şi în timpul liber încerc să fac totul cu mână mea. Amândoi suntem apărători ai drepturilor şi luptăm până la capăt pentru adevăr”, a declarat acesta.
 
„Suleyman Magnificul” este o producţie turcească ce prezintă povestea sultanului şi a Turciei, pe când otomanii începuseră să devină o putere în lume.
 
Serialul a fost subiectul unei controverse în Turcia pentru că sultanul Suleyman este prezentat în ipostaza unui om cu vicii şi pasiuni, nu ca un erou deplin, aşa cum este prezentat în manualele de istorie.