Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto

Protecţia Copilului a venit astăzi acasă la Anamaria Prodan, acolo unde locuieşte împreună cu fiul ei, Bebeto, pentru a investiga starea sa emoțională a copilului. În urmă cu două săptămâni, impresara şi antrenorul au fost în mijlocul unui scandal, după ce s-au bătut în stradă.

05 oct. 2022, 22:48
Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan. Ce se întâmplă cu Bebeto
Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan

Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan. Actele de violență dintre cei doi foști parteneri l-au afectat semnificativ pe fiul lor, Bebeto. Acesta ar fi asistat la schimburile agresive de replici dintre părinții săi.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, parastas – festival în memoria mamei sale: „Vor face acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. Poate participa oricine”

Protecţia Copilului, acasă la Anamaria Prodan

Băiatul ar urma să intre sub supravegherea unui psiholog, potrivit PlaySport. DGASPC Ilfov a confirmat vizita efectuată la Anamaria Prodan.

Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”, se arată în răspunsul oferit de reprezentanții de la Protecția Copilului pentru sursa citată.

Anamaria Prodan nu doreşte să declare nimic în legătură cu implicarea DGASPC Ilfov în scandalul cu pricina. De altfel, impresara a rugat reprezentanții tuturor instituțiilor publice să nu emită nicio declarație care să îi afecteze copilul tulburat din pricina evenimentelor scandaloase.

Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama. Este traumatizat!”, spunea impresara imediat după scandal.

Un profiler FBI analizează bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghe

Mihaela Brooks a comentat imaginile bătăii dintre impresară şi antrenor. Psihologul i-a descris pe cei doi protagoniști ai momentului în presa din România observând felul în care au interacționat unul cu celălalt în fața vilei din Snagov a impresarei.

De la bun început, vă spun că el are nevoie de ajutor. Amândoi au, dar el este într-o situație mai delicată. La el s-au adunat multe frustrări. Din câte am înțeles, el nici nu mai câștigă cât câștiga, deci avem o primă frustrare care vine pe plan profesional.

Apoi, trece printr-un divorț care nu are cum să nu te afecteze emoțional, chiar dacă el acum are o altă familie. El e împărțit ca frustrare între mai multe categorii.

Cât despre Ana, chiar dacă are momente de vulnerabilitate, cum le avem cu toții, este o femeie care nu stă să fie bătută. Se și vede că se apără. Părerea mea este că ea încă ține la el sau nu s-a obișnuit încă ideii că a fost înșelată.

Faptul că a răspuns imediat și că nu a fost șocată că a fost lovită mie îmi arată că nu e prima oară când se întâmplă asta. Ea pare obișnuită cu situația. Pare să nu fie prima dată când e lovită. Nu a avut acel șoc, firesc pentru orice persoană.

El trebuie să își rezolve frustrările, despre care v-am zis. Și ea are nevoie de ajutor terapeutic. Ana nu a depășit faptul că este o femeie înșelată, dar nu vorbim doar despre partea fizică. E sentimentul că a fost înșelată. Trebuie să accepte asta până în măduva oaselor„, a declarat profilerul pentru fanatik.ro.