PROTEST al prietenilor elevului ucis în Târgovişte, în faţa Prefecturii Dâmboviţa VIDEO

Colegii şi prietenii băiatului de 15 ani înjunghiat mortal la Târgovişte s-au întâlnit, marţi, pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, pentru a-i aduce un ultim omagiu adolescentului, dar şi pentru a protesta faţă de violenţa din societatea românească.

19 feb. 2013, 09:12
PROTEST al prietenilor elevului ucis în Târgovişte, în faţa Prefecturii Dâmboviţa VIDEO

Aproape 150 de oameni s-au adunat în faţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru a trage un semnal de alarmă autorităţilor, astfel încât în viitor să nu se mai repete astfel de evenimente tragice.

„Este un eveniment regretabil şi nemaîntâlnit. Am 30 de ani în învăţământ şi până acum nu s-a petrecut un astfel de eveniment. Ce s-a întamplat este o drama nu doar pentru familia celui ucis cu bestialitate, de un criminal.”, a declarat la România TV Ovidiu Băsceanu, inspector şcolar general adjunct ISJ Dâmboviţa.

„Era un băiat cuminte şi liniştit. Am venit să sprijin pentru că nu trebuia să se întâmple asta. Nu ar fi făcut niciun rău.
Trebuie să intervină şi poliţia la şcoală”, a afirmat un prieten al elevului ucis la România TV.

Elevul de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte a fost înjunghiat în gât, luni, în apropierea unităţii de învăţământ, adolescentul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesor Mihaela Anton, victima era elev în clasa a IX-a la Colegiul Economic şi se îndrepta spre cursuri în momentul în care a fost înjunghiat.

 

Ucigaşul elevului din Târgovişte era consumator de droguri. Tatăl, stupefiat: Anturajul l-a stricat