Protest al suporterilor echipei Rapid în faţa sediului FRF VIDEO

Mai multe zeci de suporteri ai echipei Rapid Bucureşti au protestat marţi după-amiază în faţa sediului Federaţiei Române de Fotbal. Aceştia cer demisia conducătorilor fotbalului românesc, după ce Rapid a fost retrogradată de TAS, cu toate că disputase un baraj cu Concordia Chiajna, care i-ar fi dat dreptul să rămână în Liga I.

RomaniaTV.net
13 aug. 2013, 17:47
Protest al suporterilor echipei Rapid în faţa sediului FRF VIDEO

Fanii echipei din Giuleşti au scandat lozinci şi au cântat, solicitând demisia lui Mircea Sandu din funcţia de preşedinte al FRF, pe care îl consideră unul dintre principalii vinovaţi pentru situaţia dificilă în care se află clubul Rapid, trimis să joace în liga secundă, în urma unei decizii a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Unul dintre conducătorii suporterilor rapidişti, care s-a recomandat Paul, a remarcat că de mult timp în fruntea fotbalului românesc se află Mircea Sandu, preşedintele FRF, şi Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, care sunt vinovaţi, în opinia sa, de multe dintre probleme actuale ale sportului cu balonul rotund din ţara noastră.

Un protest similar a avut loc luni, în faţa sediului LPF. Conform surselor din Jandarmeria Bucureşti, acţiunea de protest din faţa FRF are autorizaţie să se desfăşoare marţi, între orele 18,00 şi 21,00.

De mai multe zile, circa 20 de suporteri rapidişti protestează prin greva foamei pe gazonul stadionului Giuleşti, solicitând şi ei demisiile lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir din funcţiile de conducere pe care le au în fotbalul românesc.