Protest al tinerilor PDL în faţa Antenelor

Câteva zeci de tineri din PDL au protestat, joi seara, în faţa sediului televiziunilor din trustul Intact faţă de difuzarea filmului cu Emil Boc gol, dar şi faţă de modul în care a fost reflectată în presă campania de donare de sânge iniţiată de OT-PDL. Protestatarii s-au dispersat după ce şi-au făcut apariţia jandarmii, informează evz.ro

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 12:47
Protest al tinerilor PDL în faţa Antenelor

Cele câteva zeci de tineri au stat circa o oră în faţa sediului din Băneasa al Antenelor purtând pancarte pe care erau inscripţionate mesaje precum „Voiculescu turnător/Îşi bate joc de popor”, „Culmea de mârlănie/Jurnalul Naţional, se ştie” ş.a.

„Ne aflăm aici pentru a protesta faţă de ideea unui mesaj negativ ce poate fi transmis întregii ţări vis-a-vis de faptul că atunci când încerci să faci ceva bun vine cineva şi spune că acel bine nu e bun”, a spus unul dintre protestatari referindu-se la reflectarea în presă a campaniei tinerilor din PDL de donare de sânge.

„Campania are un scop nobil, de a salva o viaţă, două, zece…”, a spus acesta fiind nemulţumit de modul în care subiectul a fost tratat în emisiunile lui Dan Capatos şi Mircea Badea, dar şi în „Jurnalul Naţional”.

La apariţia jandarmilor, protestatarii s-au dispersat spunându-le oamenilor legii că a fost vorba doar de un protest spontan.