Protest anti-Băsescu, ziua a şasea. Câteva zeci de persoane au scandat din nou la Cotroceni VIDEO

Câteva zeci de protestatari s-au strâns, duminică seară, în faţa Palatului Cotroceni, în cea de-a şasea zi a manifestaţiilor împotriva lui Traian Băsescu. După ce, sâmbătă, protestatarii au vizat căsătoria civilă şi cea religioasă a fiicei preşedintelui, Elena Băsescu, duminică, scandările au revenit în faţa sediului Preşedinţiei.  

RomaniaTV.net
02 sept. 2012, 16:27
Protest anti-Băsescu, ziua a şasea. Câteva zeci de persoane au scandat din nou la Cotroceni VIDEO

Protestatarii au reluat, duminică, „plimbarea” în jurul Palatului Cotroceni. În fruntea celor câteva zeci de persoane se află din nou senatorul PNL, Ioan Ghişe, care strigă împreună cu mulţimea: „Jos Băsescu”.

„După cum au arătat ultimii ani, Traian Băsescu duce o luptă cu poporul român şi asta i-a arătat poporul la referendum. E o chestiune de respect al votului nostru pentru exercitarea suveranităţii poporului. Dacă CCR a constatat că referendumul nu a fost valabil, înseamnă că Băsescu Traian e în calitatea de presşedinte suspendat de Parlament. Faptul că se duce în Palatul Cotroceni să exercite funcţia de preşedinte este o uzurpare de calităţi oficiale şi se pedepseşte cu închisoare de la doi la patru ani, conform Codului Penal”, a precizat senatorul Ghişe, la România TV.