Protest cu nuieluşe la Parlament. Cel mai importanți lideri politici au primit, din partea celor de la AUR, nuiele de Sfântul Nicolae – VIDEO

AUR a dus, luni, în Parlament cizme în care au aşezat nuiele pentru preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi liderii partidelor, cu ocazia Sfântului Nicolae.

06 dec. 2021, 13:31
Protest cu nuieluşe la Parlament. Cel mai importanți lideri politici au primit, din partea celor de la AUR, nuiele de Sfântul Nicolae – VIDEO

Protest cu nuieluşe la Parlament. Parlamentarii AUR a dus, luni, în Parlament cizme şi nuiele cu numele lui Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Florin Cîţu, Marcel Ciolacu, Dan Barna şi Kelemen Hunor de Sfântul Nicolae.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele său, înainte de a intra în plen.

Preşedintele Senatului Florin Cîţu şi premierul Nicolae Ciucă şi-au primit nuieluşele în plen.

Citeşte şi: Sondaj Avangarde: PSD 40%, PNL 17%, AUR 15%, iar USR 11%. George Simion, aproape de cifrele lui Cîţu

Creştinii îl prăznuiesc astăzi pe Sfântului Nicolae. Moş Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar şi al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemăritate şi al celor acuzaţi pe nedrept.

În fiecare an, copii îşi lustruiesc ghetuţele pe care în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moş Nicolae le umple cu daruri. Copiii mai puţin ascultători primesc şi nuieluşe.

Citeşte şi: Mesaje de Sfantul Nicolae 2021. Cele mai frumoase urări de Moş Nicolae