Protest cu sabia la Constanţa. Un bărbat care spune că este trimis de Dumnezeu, prins de jandarmi

Un bărbat care avea o sabie a fost prins, miercuri, de jandarmi, în apropierea Prefecturii Constanţa, unde are loc un protest antiprezidenţial şi antiguvernamental, similar celor din zilele trecute.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 15:31
Protest cu sabia la Constanţa. Un bărbat care spune că este trimis de Dumnezeu, prins de jandarmi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în jurul orei 15.00, jandarmii care asigură măsurile de ordine publică la manifestarea organizată în faţa Prefecturii au descoperit un bărbat care avea o sabie de aproximativ 70 de centimetri lungime.

Bărbatul voia să se apropie de participanţii la miting, venind dinspre bulevardul Tomis către clădirea Prefecturii, moment în care a fost oprit, legitimat şi verificat de jandarmi. El era îmbrăcat în haine lungi, de culoare închisă, iar sabia o ţinea la spate, cu mânerul în sus, scrie Mediafax.

Bărbatul are 41 de ani şi este din Bacău. El a spus că este preot şi că a fost trimis de Dumnezeu pentru a mântui România.

Acesta a fost dus la Secţia 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Aproximativ 30 de persoane protestează în faţa Prefecturii Constanţa, scandând „Jos Băsescu„, „Demisia” şi afişând pancarte pe care scrie: „Jos Băsescu şi acoliţii lui„, „România, trezeşte-te„, „Jos dictatorul Băsescu„.

Ei se află pe platoul din faţa Prefecturii pentru cea de-a cincea zi consecutivă. Numărul participanţilor este posibil să crească după lăsarea întunericului aşa cum s-a întâmplat şi zilele trecute.