Protest cu scandal la PSD Brăila, unde era aşteptat Dragnea. Un protestatar a intrat în sală şi a strigat „Jos PSD!”, „Trădătorii”

Zeci de oameni protestează, duminică dimineaţa, în faţa sediului PSD Brăila, unde au loc alegeri în filiala judeţeană. Unul dintre protestatari a intrat în sala în care are loc Conferinţa judeţeană a PSD Brăila, strigând „Jos PSD!” şi ”Trădătorilor!”. El a fost evacuat. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2019, 09:23
Protest cu scandal la PSD Brăila, unde era aşteptat Dragnea. Un protestatar a intrat în sală şi a strigat „Jos PSD!”, „Trădătorii”

La Braila au loc, duminica, alegerile pentru sefia Organizatiei Judetene PSD, la eveniment fiind prezenti Codrin Stefanescu – secretarul general al PSD, ministrii Rovana Plumb, Sorina Pintea si Dan Suciu, dar si Mihai Fifor, presedintele Consiliului National al PSD.

La eveniment era aşteptat şi Liviu Dragnea, însă nu a mai ajuns din cauza problemelor de sănătate, el fiind internat în spital.

Singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Brăila, vacantă după plecarea la Pro România a lui Mihai Tudose, este senatorul Ion Rotaru.
 
Potrivit ziarului DeBrăila, liderii PSD nu au intrat în clădirea unde se desfăşoara alegerile pe intrarea principală, unde aproximativ 50-60 de persoane scandau lozinci anti-PSD.
 
Unul dintre protestatari a intrat în sala în care se desfăşoară reuniunea PSD şi a strigat „Jos PSD!” şi „Trădătorilor!”. La microfon era Ion Rotaru, care a cerut ca bărbatul să fie evacuat, ceea ce s-a şi întâmplat.