Protest de amploare în față unei școli din București, după ce un băiețel a fost abuzat chiar în toaleta instituției

Părinții elevilor protestează în fața unei școli din București, indignați de modul în care conducerea școlii a gestionat cazul unui copil abuzat de două ori de colegii săi.

04 mart. 2024, 11:16
Protest de amploare în față unei școli din București, după ce un băiețel a fost abuzat chiar în toaleta instituției
Protest de amploare în față unei școli din București, după ce un băiețel a fost abuzat chiar în toaleta instituției

Părinții mai multor elevi sunt în plin protest în fața unei școli din București, după ce cazul unui copil abuzat de două ori de colegii săi a fost expus de Antena 3.

Citește și: Cât costă un kilogram de pulpă de miel la Auchan Bucureşti. Preţurile care i-au lăsat mască pe clienţi: „Cel mai simplu argument este LĂCOMIA!”

Zeci de părinți s-au adunat în fața Școlii „Nicolae Titulescu” din București după ce a fost dezvăluit cazul unui elev de opt ani presupus a fi fost victima a două agresiuni sexuale în toaleta școlii.

Părinții sunt neliniștiți și îngrijorați și sunt de părere că în astfel de condiții este periculos să își trimită copiii la școală. Aceștia solicită explicații urgente din partea conducerii școlii.

Reacția părinților vine în urma plângerii depuse de părinții unui băiat de zece ani care au susținut că fiul lor a fost agresat sexual de două ori în toaleta școlii.

În primul incident, presupusul agresor avea doar 11 ani, în timp ce victima avea 8 ani. Dosarul a fost închis deoarece agresorul era considerat prea tânăr pentru a fi tras la răspundere penală.

Conducerea școlii a încercat să mușamalizeze situația și în afara instituției, iar în interior, victima a fost subiectul bullying-ului, deoarece întreaga comunitate școlară știa că acesta este băiatul implicat în incidentul din toaletă.

Astfel, mama copilului relatează că acesta a fost supus la a doua agresiune sexuală la un an și câteva luni după primul incident.

„A fost violat de două ori! De două ori, nu o dată! De două ori! Prima dată avea 8 ani când a fost abuzat. Era clasa zero. Noi am aflat la sfârșitul clasei, într-o joi, iar vineri am fost la doamna directoare. S-a întâmplat în toaleta școlii, la parter. Copilul mi-a zis că la toaletă nu era zăvor”, a declarat mama copilului violat, pentru Antena 3.

Citește și: Ana Maria a murit la doar 16 ani. Iubitul ei, de 23 de ani, s-a urcat beat la volan și a făcut un accident, în Brăila. Cinci mașini distruse de un șofer drogat și fără permis, în București