Protest împotriva lui Nicuşor Dan. Angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București au ieşit în stradă

Un protest spontan al angajaţilor companiei Municipale Parcuri și Grădini București are loc, miercuri, în Capitală. Oamenii spun că Nicuşor Dan vrea să desfiinţeze compania.

16 feb. 2022, 09:55
Protest împotriva lui Nicuşor Dan. Angajaţii Companiei Municipale Parcuri și Grădini București au ieşit în stradă

Protest împotriva lui Nicuşor Dan. Angajații Companiei Municipale Parcuri și Grădini București S.A., societate care realizează servicii de întreținere și salubrizare spații verzi în parcurile din Capitală administrate de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București(ALPAB), administrație aflată în subordinea Municipalității, au ieşit în stradă

Protest împotriva lui Nicuşor Dan

Oamenii spun că primarul general al Capitalei a interzis luarea comenzilor și astfel nu mai sunt bani de salarii.

Citeşte şi Nicușor Dan le dă ultimatum angajaților de la ALPAB: Săptămâna aceasta e decisivă. Ori vom face angajări, ori reducem foarte mult numărul lor

Reamintim că în luna august, Nicuşor Dan a preluat conducerea ALPAB, după ce l-a demis pe Bogdan Peter Tănase din funcţia de director al companiei.

„Am preluat interimar conducerea ALPAB, în momentul acesta eu sunt directorul ALPAB. Trebuie să convocăm consiliul de administrație care coordonează compania de parcuri să schimbe directorul, care nu știe această meserie și să reușim să dăm un nivel de satisfacție bucureștenilor în ceea ce privește curațenia din parcuri.

Din păcate nu au fost bani, nu avem în acest an bani pentru investițiile necesare în parcuri. În 2 ani parcurile vor arăta cum trebuie, asta e o promisiune.

Îmi asum responsabilitatea pentru ce se va întâmpla. Vom face o analiză pe ce se întâmplă, a oamenilor care sunt în instituție, când vom face un concurs de directori vom anunța. Vom avea o ședința de consiliu pe care o s-o convoc și unde se va discuta desfiintarea companie de parcuri , a companiei de arbori, reducererea tarifelor companiei de parcuri, ridicarea exclusivității companiei de parcuri.

Am avut un buget alocat. Singurul client al Primăriei Generale este ALPAB, am avut un buget 8-9 mil de lei, iar la rectificarea din 29 iunie, bugetul a fost marit la 15 milioane de lei”, declara Nicuşor Dan în momentul în care a preluat funcţia de director al ALPAB.

Citeşte şi Primarul Piedone, nemilos cu Nicuşor Dan pentru că lasă în paragină sute de străzi în Sectorul 5. „Administrați străzi ca-n 1907! Caldarâm! M-am săturat de aroganța şi letargia dumneavoastră” VIDEO