Protest în Baia Mare după ce şoferul care a lovit doi tineri în staţia de autobuz a fost eliberat. Candele pentru Denisa pe treptele judecătoriei. Raul este în stare gravă

Protest în Baia Mare după ce doi tineri au fost spulberati de un sofer teribilist într-o statie de autobuz. Denisa, una dintre victimele tragediei a murit, iar iubitul ei se zbate între viată si moarte în spital. Cu toate astea, judecătorii l-au lăsat liber pe soferul vinovat. Revoltati, oamenii au aprins candele pe scările Palatului de Justitie.

07 iul. 2021, 11:11
Protest în Baia Mare după ce şoferul care a lovit doi tineri în staţia de autobuz a fost eliberat. Candele pentru Denisa pe treptele judecătoriei. Raul este în stare gravă

Protest în Baia Mare după ce şoferul care a lovit doi tineri în staţia de autobuz a fost eliberat. După ce Denisa a murit, poliţiştii au schimbat încadrarea juridică, acuzându-l pe şofer de ucidere din culpă. Cu toate acestea, judecătorii de la Judecătoria Baia Mare au decis eliberarea şoferului de 20 ani, care, într-o clipă, a distrus destinul a doi tineri.

Nemulţumiţi de decizia judecătorilor, familia, prietenii, dar și oameni care nu-i cunoșteau pe cei doi tineri s-au strâns, marți seara, în fața Judecătoriei din Baia Mare. Au venit cu lumânări și flori pe care le-au aşezat pe treptele Judecătoriei.

Iubitul Denisei, Raul, a fost transferat la o clinică din Cluj, este stabil, conştient, însă prognosticul este în continuare rezervat. Raul a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de complicate care a durat aproximativ 13 ore.

După decizia controversată luată de judecători, șoferul de 20 de ani este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. De asemenea, anchetatorii așteaptă acum rezultatele probelor de sânge și toxicologice.

Accidentul cumplit s-a produs sâmbătă seară. Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din zona Vivo Mall Baia Mare. Fuseseră la mall şi aşteptau un autobuz care să-i ducă acasă. La un moment dat, cei doi tineri au fost loviţi în plin de un autoturism BMW condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a piedut controlul volanului. Martorii spun că avea viteză foarte mare.

În urma impactului, Denisa a fost aruncată prin sticla stației de autobuz şi i-a fost amputat un picior. Tânăra a ajuns în stare de inconştienţă la spital şi a intrat în comă. Ulterior, în cursul zilei de duminică tânăra a suferit două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitată. Însă, din păcate, noaptea trecută, la ora 0.35, resuscitarea nu a mai avut efect, fiind declarat decesul Denisei.

Iubitul ei, Raul, a fost lovit grav la picioare şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ca el să mai meargă vreodată.