Protest în faţa postului de televiziune Antena 3 VIDEO

Zeci de tineri au protestat în faţa sediului Antena 3. Oamenii au manifestat paşnic timp de două ore. Toţi aveau pancarte cu sloganuri, dar mulţi şi-au pierdut glasul când au văzut camerele de filmat.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 18:40
Protest în faţa postului de televiziune Antena 3 VIDEO

La protest au participat aproximativ 30 persoane. „Vrem sa tragem un semnal de alarmă, faptul că jurnalismul în România a devenit mai mult o formă de a judeca pe cineva. Jurnalismul ar trebui să informeze, nu să judece”, a declarat organizatorul protestului, Andrei Nicolau.

Curios este faptul că niciun manifestant nu a vrut să stea de vorbă cu reprezentanţii presei, toţi pasând această responsabilitate organizatorului.

„Cel mai bine mă exprim eu. Unii sunt mai timizi, ştiţi cum este într-un grup, unii sunt mai timizi. Noi ne-am strâns aici pentru că vrem să fim bine reprezentaţi în exterior. Dorim ca interesele României să fie bine apărate în exterior. Considerăm că prin actuala conducere a ţării, reprezentată de Crin Antonescu şi Victor Ponta, prim-ministrul plagiator dovedit, nu putem fi reprezentaţi corect la Bruxelles”, a mai spus Andrei Nicolau.

Protestatarii au primit aprobarea de a manifesta în faţa televiziunii Antena 3, câte două ore în fiecare zi, până pe 26 iulie.