Protest în Piaţa Victoriei împotriva revocării procurorului general Augustin Lazăr, joi seară FOTO UPDATE

Un protest are loc joi seară în Piaţa Victoriei, împotriva procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr, declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

RomaniaTV.net
25 oct. 2018, 10:10

UPDATE: Aproximativ 100 de persoane s-au strâns joi în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva deciziei luate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, prin care a fost declanşată procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.

Protestul este organizat de mai multe organizaţii, printre care „Rezistenţa”, „Corupţia Ucide”, „Iniţiativa România” şi „Declic”. Sloganul este acelaşi ca la protestul organizat miercuri – „Augustin Lazăr revocat. Acum în stradă! Ieşim pentru Justiţie!”, chiar de ziua lui Augustin Lazăr.

Citește și: Victor Ponta, mesaj fulger pe tema pensiilor speciale-Ce vrea din partea lui Klaus Iohannis și a Guvernului de Ziua Armatei

Pe un bloc din Piaţa Victoriei a fost afişat un mesaj cu laserul: „Tudorel Slugărel”.

„Unul dintre puținii oameni onești și curajoși în fața politicianismului, Procurorul General, Augustin Lazăr, este azi înlăturat de Tudorel Toader, ministrul justiției, un personaj politic pus de PSD-ALDE. Mai devreme a fost declanșată procedura de revocare din funcție.

În ce fel de țară vrei să trăiești? Hai ACUM în stradă!”, se anunţă pe pagina de Facebook Corupţia Ucide.

Protestul va incepe la ora 18:00, in Piata Victoriei.