Protest inedit la Bacău: Un bărbat a ieşit în pielea goală să facă baie în faţa blocului

Exasperat de lipsa apei, după o avarie care durează de o săptămână, un băcăuan a ieșit, ieri, în pielea goală pe stradă ca să se îmbăieze cu apă de la unul dintre recipientele amplasate de Primărie și din care locuitorii orașului se aprovizionează cu apă menajera.

RomaniaTV.net
21 iul. 2018, 16:22
Protest inedit la Bacău: Un bărbat a ieşit în pielea goală să facă baie în faţa blocului

Gestul său a fost aplaudat de privitori, dar nu a fost apreciat de autorități. În scurt timp, la fața locului a apărut un echipaj al Poliției Naționale, care l-a încătușat pe bărbat și l-a urcat in mașină.

“Respect pentru curaj”, a scris prim-vicepreședintele organizației de tineret a PNL, Mihai Candet, care a și postat pe Facebook un videoclip cu acest incident.

Sâmbăta trecută, conducta care aprovizionează Bacaul cu apă, a suferit o avarie, în zona localității Dărmănești. La câteva ore după ce a fost reparată, conductă a cedat din nou, în același loc, arată desteptarea.

Aducțiunea de la Valea Uzului (65 km vest de Bacău), lucrare care include, pe lânga conductă și o stație de tratare și una de epurare, a costat 52 de milioane de euro și a fost realizata în timpul mandatului de primar al lui Romeo Stavarache (PNL), fiind data în funcțiune în anul 2011.