Protest la Cluj-Napoca: 100 de persoane au ieşit în stradă pentru a-l susţine pe Arafat VIDEO

Mitingul de susţinere a lui Raed Arafat organizat, sâmbătă, în centrul municipiului Cluj-Napoca, s-a încheiat fără incidente, după ce oamenii au participat la un marş pe străzile oraşului şi au cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului condus de Emil Boc.

RomaniaTV.net
14 ian. 2012, 13:42
Protest la Cluj-Napoca: 100 de persoane au ieşit în stradă pentru a-l susţine pe Arafat VIDEO

Cele aproximativ o sută de persoane care participau în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca la un miting de susţinere a lui Raed Arafat au plecat ulterior într-un marş pe Bulevardul Eroilor până în Piaţa Avram Iancu, potrivit Mediafax.

Participanţii la miting au trecut prin faţa sediului PDL Cluj, unde au scandat „Nu staţi pe balcoane că muriţi de foame”, Nu vă fie frică că Băsescu pică”, „PDL nu uita, Gherla este casa ta”, „Jos Băsescu şi Boc cu Guvern cu tot”. Ajunşi în Piaţa Avram Iancu, oamenii au continuat să scandeze „Jos PDL, Jos Guvernul”, „Cluj, Timişoara şi apoi în toată ţara”. Protestatarii au stat aproximativ o oră în Piaţa Avram Iancu, după care s-au întors în Piaţa Unirii. Protestul s-a încheiat după aproximativ trei ore, fără să fie înregistrate incidente.

Protestatarii au susţinut că acţiunea va fi reluată duminică, la ora 12.00.

Acţiunea nu este autorizată. Proteste similare au loc în mai multe oraşe din ţară şi în Capitală.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Cotroceni, că cere public premierului retragerea proiectului Legii sănătăţii, el menţionând că face acest lucru văzând că o mare parte din public şi majoritatea celor din sănătate nu vor schimbarea sistemului.

Vineri seară, ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a retras din dezbaterea publică proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar din România, la solicitarea primului-ministru Emil Boc, a anunţat Guvernul.