Protest la Spitalul Universitar! Un bărbat a ameninţat că îşi dă foc pentru că fratele lui, grav bolnav, a fost ignorat de medici ore întregi: “Să vină Arafat, să vină ministrul Sănătăţii să vadă”

Indignat că fratele lui aşteaptă de ore bune pe holurile spitalului fără să fie luat în primire de vreun medic, un bărbat s-a urcat pe un container în care funcţionează un centru de testare, ameninţând că îşi dă foc dacă situaţia continuă.

08 aug. 2022, 20:17
Protest la Spitalul Universitar! Un bărbat a ameninţat că îşi dă foc pentru că fratele lui, grav bolnav, a fost ignorat de medici ore întregi: “Să vină Arafat, să vină ministrul Sănătăţii să vadă”

Protest la Spitalul Universitar din Capitală! Bărbatul găseşte inadmisibil faptul că fratele lui, care se simte rău, este nevoit să aştepte atât de mult până să fie preluat de cineva. În timp ce bărbatul ameninţă că se autoincendiază, poliţiştii încearcă să-l convingă să coboare pentru a le explica situaţia.

Citeste si Guvernul ameninţat cu proteste. Polițiștii și angajaţii CFR ies în stradă şi cer salarii mai mari

Protest la Spitalul Universitar!

Nu se lasă, însă, aşa uşor şi le spune poliţiştilor că nu are ce să discute cu ei pentru că nu sunt medici. Apoi le cere ajutorul lui Arafat şi lui Rafila pentru ca astfel de situaţii să nu mai existe.

Sunt de patru ore jumate… Acum când m-am urcat aici au început să-l bage în seamă, să-i ia analize, să-i facă ceva. Păi ce suntem, dom’le, câini? Trebuie să ajungem în situaţia asta ca să putem să fim băgaţi în seamă? Suntem de patru ore jumate aici. I-au amorţit mâinile, picioarele, nu mai poate să meargă pe drum. E şi operat pe cord şi nu-l bagă în seamă nimeni. Să vadă Arafat, să vadă ministrul Sănătăţii. Să moară familia mea de nu îmi dau foc, mă duc la benzinărie şi îmi dau foc, îmi dau foc aici în spital„, a ameninţat bărbatul.

Citeste si Doctoriţa ameninţată cu moartea de protestatarii anti-Covid s-a sinucis. Poliţia şi Guvernul au eşuat în a o proteja de bullying