Protest PETA, cu femei în cuşti, împotriva abuzurilor asupra animalelor din China

Femei în cuşcă, în faţa unui magazin Armani din centrul capitalei Japoniei. Mai multe activiste ale unei organizaţii pentru drepturile animalelor s-au închis în cuşti pentru a protesta faţă de abuzurile comise în fermele din China.

RomaniaTV.net
15 nov. 2011, 12:32
Protest PETA, cu femei în cuşti, împotriva abuzurilor asupra animalelor din China

Organizaţia PETA, autoarea protestului de la Tokyo, este cunoscută publicului pentru acţiunile şocante în apărarea drepturilor animalelor. De la criticarea în public a vedetelor care poartă blănuri până la campanii media la nivel mondial, organizaţia foloseşte toate mijloacele pentru a atrage atenţia asupra maltratării animalelor.

„O mare parte din blănurile din întreaga lume provin din China, unde practic nu există legi pentru protecţia animalelor. Animale ca iepuri, vulpi şi câini-raton pot fi strangulate, gazate, electrocutate ori chiar jupuite de vii în fermele de blană. Vrem ca oamenii să ştie că atunci când cumpără blănuri sau fac cumpărături de la Armani sprijină cruzimea împotriva animalelor” , a declarat Ashley Fruno, activistă pentru drepturile animalelor.