Protestatarii care au bătut o jandarmeriţă la mitingul diasporei din 10 august au fost eliberaţi

Publicat: Miercuri, 23 Ianuarie 2019 11:09 // Actualizat: Miercuri, 23 Ianuarie 2019 13:30 // Sursa: romaniatv.net

Cei patru bărbaţi acuzaţi că au agresat-o fizic pe jandarmeriţa Ştefania Nistor la mitingul diasporei din 10 august au fost lăsaţi în liberate. Judecătorii au decis ca cei patru să fie puşi sub control judiciar. 

Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu sunt cei patru bărbaţi care au fost iniţial reținuți pentru violenţele de la miting, dar instanța i-a plasat apoi în arest la domiciliu. Cei patru agresori au contestat decizia la Judecătoria Sectorului 1, care le-a dat câștig de cauză. Cei patru au fost eliberaţi sub control judiciar. 

“Dispune înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă față de inculpații Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile", se arată în decizia instanţei. 

În timpul protestului din 10 august, jandarmeriţa Ştefania Nistor a fost prinsă de mai mulţi huligani, după ce a rămas în urma coloanei care se deplasa printre manifestanţi. Agresorii au lovit-o cu pumnii şi picioarele, i-au smuls părul, iar femeia a ajuns la spital. În plus, unul dintre bătăuşi i-a furat pistolul.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 ian 21:21
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Bine că v-ați postat-o pe insinuanta cu priza că să nu se vadă repriza...
23 ian 12:47
Răspunde | Votează email 0 email
barabula
Pai asta-i justitia romaneasca! Si nemernicul de Dide e liber cu toate actiunile lui de derbedeu ordinar! Nu l-a intrebat nimeni de sanatate!
1
EUR
4.7383
RON
16 Feb
noapte -3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H