Un protestatar, despre Mazăre: E simpatic, dar îi stă mai bine în Brazilia VIDEO

Protestatarii din Constanţa veniţi pentru mitingul USL au fost alungaţi de jandarmi din Piaţa Universităţii din Capitală. Nici unii protestatari n-au fost încântaţi de prezenţa autocarului care îi transporta pe constăţinii lui Mazăre la mitingul USL. "Mazăre e simpatic, dar îi stă mai bine în Brazilia la Rio de Janeiro", a declarat la România TV un protestatar din Piaţa Universităţii.

RomaniaTV.net
19 ian. 2012, 14:43
Un protestatar, despre Mazăre: E simpatic, dar îi stă mai bine în Brazilia VIDEO

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a venit la mitingul USL din Capitală alături de membri din organizaţia sa, vreo 2.000 la număr.

Înainte de a pleca spre Bucureşti, Radu Mazăre a declarat că, dacă protestatarii din Piaţa Universităţii îl vor chema, va merge să îi salute şi să le spună că este „cu sufletul, cu dorinţa, cu credinţa alături de ei”.

În Piaţa Universităţii, părerile protestatarilor sunt împărţite. Sunt voci care spun că dacă cei care protestează în Piaţa Victoriei vor dori să vină în Piaţa Universităţii, să li se alăture, sunt bineveniţi, dacă nu politizează protestul.

În acelaşi timp sunt voci care refuză să protesteze alături de oamenii de la mitingul USL. „E cam târziu şi nu am mare încredere în ei. Am prefera ca în Piaţa Universităţii să fim aştia încă neimplicaţi politic şi n-am venit la cererea politicienilor. (…) Radu Mazăre e un băiat tare simpatic, dar îi stă mai bine în Brazilia, la Rio de Janeiro. Ce face acolo la Arcul de Trimf până la Guvern e foarte bine. Sunt mulţi care nu-l acceptă şi să nu iasă scandal”, a declarat la România TV un protestatar din Piaţa Universităţii.