Protestatarul Dide a dat în judecată USR: „De la PSD sau PNL mă aşteptam, dar de la USR nu”

Protestatarul Dide, cunoscut opiniei publice în urma acţiunilor de la protestele din 2017 împotriva ordonanţei 13, a dat în judecată USR, care ar fi refuzat să-i prezinte o listă cu angajaţii partidului, procesul fiind câştigat în prima fază de Dide, iar acum aflându-se în stadiul de apel.

20 nov. 2020, 16:47
Protestatarul Dide a dat în judecată USR: „De la PSD sau PNL mă aşteptam, dar de la USR nu”

Protestatarul Dide susţine că cererea sa nu a fost nici măcar refuzată, ci pur şi simplu ignorată, astfel încât nu a avut altă soluţie decât să apeleze la justiţie. În prima fază Cristian Dide a avut câştig de cauză la Tribunalul Bucureşti, dar USR a făcut recurs, iar speţa se află în acest moment la Curtea de Apel Bucureşti.

”Cu câteva luni în urmă, aproape 5 luni, am solicitat USR-ului să îmi comunice posturile – atenţie, fără să îmi comunice numele angajatului – am solicitat să îmi comunice pe ce posturi are angajaţi, funcţia, dacă respectivul angajat deţine o funcţie în partid şi cu cât a fost remunerat la angajare şi cu cât este remunerat la data cererii. Deci era un tabel cu patru coloane care conţineau aceste informaţii. USR nici măcar nu mi-a răspuns, lucru care m-a deranjat enorm. Adică nu că mi-a refuzat, pur şi simplu a ignorat cererea mea. Şi am fost nevoit să merg în instanţă pentru a obţine aceste informaţii. În momentul de faţă ne aflăm în stadiul procesual de recurs pentru că am câştigat în fond, la Tribunalul Bucureşti. USR a făcut recurs şi aşteptăm un nou termen la Curtea de Apel Bucureşti pentru a se finaliza definitiv acest proces.”, a spus Cristian Dide, pentru EpochTimes.

Protestatarul Dide susține că se aștepta la aşa ceva din partea PSD sau PNL, dar nu din partea USR

”Eu sunt unul dintre mulţi cetăţeni ai acestei ţări care şi-au pus speranţele în USR, şi încă îşi mai pun speranţele în acest partid. Noi am ajutat la creşterea acestui partid, am susţinut acest partid prin campanii electorale, am mers voluntari şi ni s-a promis o transparenţă. Şi în baza acestei transparenţe am făcut această solicitare. Dezamăgirea mea vine tocmai prin prisma faptului că refuzul vine de la USR. Dacă venea de la PSD sau PNL nu eram dezamăgit. Mă aşteptam. Dar ca USR să refuze să îmi comunice o informaţie de interes public, cum să spun, atât de simplă, nu mă aşteptam. Este dezamăgitor.”, mai spune Dide.

Citeşte şi: Florin Iordache rămâne preşedinte al Consiliului Legislativ. CCR a respins sesizările PNL şi USR


loading...