Protestatarul singuratic din Baia de Arieş s-a dus să deszăpezească singur Buzăul

Nicolae Praţa, protestatarul singuratic din Baia de Arieş, este pus pe fapte mari. După ce a protestat singur şi fără rezultat în faţa primăriei din localitate împotriva Guvernului şi a lui Traian Băsescu, omul a plecat la deszăpezire.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 10:27
Protestatarul singuratic din Baia de Arieş s-a dus să deszăpezească singur Buzăul

În urma protestelor bărbatul a primit doar promisiuni privind locuri de muncă, care nu s-au concretizat până acum, informează adevarul.ro. Astfel, Nicolae Praţa s-a decis să meargă în judeţul Buzău pentru a ajuta la înlăturarea nămeţilor de pe locuinţele oamenilor.

“Am venit cu trenul până aici. Dacă tot nu am de lucru m-am decis să vin să ajut oamenii afectaţi de zăpadă şi viscol. Am aici o prietenă la care stau acum, dar o să îmi găseasc să locuiesc şi în altă parte. O să merg să ajut în zonele unde este zăpada mai mare“, a declarat pentru „Adevărul“ Nicolae Praţa. Bărbatul a spus că oamenilor nu le vine să creadă că a parcurs sute de kilometri cu trenul pentru a-i ajuta. „Voi sta maxim două săptămâni, după care mă voi întoarce la Baia de Arieş“, a mai spus Nicolae Praţa. Cunoscut în ţară ca protestatarul singuratic din faţa Primăriei oraşului Baia de Arieş, bărbatul şi-a exprimat nemulţumirea timp de două săptămâni în faţa instituţiei. Ar fi vrut să iasă şi în continuare, însă nu a mai primit autorizaţie.