Proteste în SUA. Poliţist ucis în timpul unei tentative de jaf. Incidentul a fost transmis live pe Facebook

Anarhie în SUA ca urmare a protestelor violente. Un căpitan de poliție în rezervă a fost ucis de un grup de protestatari care încerca să jefuiască un magazin. Incidentul a fost transmis live pe Facebook. La New York, protestatarii au lovit cu mașina polțiștii, iar în orașul St. Louis au avut loc lupte de stradă violente. Patru polițiști au fost împușcați. 

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 07:54

Noi incidente violente în SUA în a șaptea zi de proteste după moartea lui George Floyd. Un căpitan de poliție în rezervă a fost ucis de un grup de protestatari care încerca să jefuiască un magazin. Incidentul a fost transmis live pe Facebook. Nimeni nu a intervenit să îl salveze pe bărbat.

Patru polițiști au fost împușcați în timpul luptelor de stradă în orașul american St. Louis. Trei dintre aceștia au suferit răni la picior, iar al patrulea a fost rănit la mână. Alți doi polițiști au fost împușcați în Las Vegas.

Iar în New York mai mulți polițiști au fost răniți după ce protestatarii au intrat cu mașinile în ei.

Președintele Donald Trump a mobilizat armata federală pentru a opri protestele violente, iar la Casa Albă au ajuns camioane cu militari.

În orașele mari continuă anarhia și mai multe magazine au fost devastate de protestatari.