Proteste masive la Paris și Bruxelles. Cristian Terheș: „Politicile neomarxiste ale Ursulei von der Leyen au dus cetățenii la disperare. Se protestează cu steagurile naționale, nu cu drapelul UE” | EXCLUSIV

Europa a ieșit în stradă. La Bruxelles și Paris, oamenii au început să protesteze, din cauza prăpastiei din ce în ce mai mare dintre bogați și săraci. Europarlamentarul Cristian Terheș susține că din ce în ce mai mulți europeni se simt jigniți de politicile păguboase dirijate de către Ursula von der Leyen. 

27 oct. 2022, 19:31
Proteste masive la Paris și Bruxelles. Cristian Terheș: „Politicile neomarxiste ale Ursulei von der Leyen au dus cetățenii la disperare. Se protestează cu steagurile naționale, nu cu drapelul UE” | EXCLUSIV

Credibilitatea Ursulei von der Leyen și implicit, a UE, se prăbușește, avertizează europarlamentarul Cristian Terheș. De asemenea, el a atras atenția cu privire la un fenomen:

„Din cauza politicilor Comisiei Europene, a Ursulei von der Leyen. Un lucru pe care l-am scos în evidență e că de un an de zile, nu vedem steagul Uniunii Europene la aceste proteste.

Oamenii protestează cu propriile steaguri naționale sau regionale. Nu veți vedea steagul Uniunii Europene”, a declarat Terheș, la România TV, joi seara.

Ursula von der Leyen este suspectă pentru cel mai mare act de corupție din istoria UE, avertizează Terheș.

„Lumea începe să protesteze peste tot împotriva Ursulei, pentru a-i cere demisia. Pe lângă criza energetică, provocată de aceasta, vin dezvăluiri legate de Comisia Europeană și Pfizer. Gândiți-vă în statele cu rata de vaccinare de 80-90% cum se simt, când știu că au fost mințiți”, a mai punctat europarlamentarul care a prezentat contractele cenzurate de la Comisia Europeană.

 

Avertismentul lui Cristian Terheș

 

În plus, Ursula von der Leyen de politicile catastrofale din energie, susține politicianul.

„Este rezultatul politicilor publice impuse de Comisia Europeană, politice care a promova decarbonizarea, reducerea dioxidului de carbon (…) Cei din Germania închid eolienele și deschid minele. Noi, iar suntem defazați. Toate aceste politici neomarxiste ne-au adus în această stare. Războiul din Ucraina doar a amplificat o situație de criză generată de aceste politici publice. Când închizi propriile resurse și te bazezi pe cele din Rusia, când ajunge Europa să depindă de astfel de lideri, vremelnici în astfel de funcții.. Suferă oamenii, afacerile locale. Germania începe să gâfăie, cel mai mare contributor de la nivelul Uniunii Europene”, a declarat Terheș.

Ziaristul Sorin Roșca Stănescu a întărit afirmațiile lui Terheș.

„E mizeria instituțională a Uniunii Europene. E ineficientă și dăunătoare. Aș vrea să facă cineva socoteală, domnul europarlamentar să facă o solicitare, să vedem cât ne costă această birocrație de la Bruxelles care nu face decât să producă o limbă de lemn și măsuri catastrofale, cea mai mare, cea cu Pfizerul, din care România pierde 2 miliarde de euro”, a precizat gazetarul, la România TV.