Protestele continuă în Piaţa Victoriei. Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de austeritatea impusă de Guvernul Cîţu

Acțiunile de protest continuă în Capitală. Sindicaliștii s-au adunat, miercuri, în fața Guvernului și cer creșterea veniturilor. Oamenii sunt nemulţumiţi de măsurile de austeritate impuse de Guvernul Cîţu.

17 mart. 2021, 12:13

Protestele continuă în Piaţa Victoriei. Protestatarii, printre care şi sindicaliştii de la Cartel Alfa, s-au adunat miercuri în faţa Guvernului. Oamenii protestează faţă de măsurile de austeritate luate de Guvernul Cîţu.

Protestele continuă în Piaţa Victorie. Peste 100 de oameni protestează în ploaie

Citeşte şi Val de proteste în ţară. Românii s-au săturat de restricţii. În Timişoara, au dat foc la măşti pe stradă VIDEO

CNS Cartel ALFA continuă protestele demarate pe data de 14 ianuarie şi, după ce au pichetat sediile unor ministere, sindicaliştii s-au adunat, din nou, în faţa Guvernului. Peste 100 de persoane protestează în ploaie.

Sindicalistii au cerut demisia guvernului.

Oamenii cer un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă și aplicarea corectă a legislației.

”Niciun fel de vreme nu ne-a stat în cale în cele două luni de când PROTESTĂM în stradă pentru DREPTURILE LUCRĂTORILOR, în fața unui guvern care nu dialoghează, doar dezinformează!
Dacă îți pasă de traiul în România și de drepturile tale, te așteptăm alături de noi!”, a transmis Confederația Națională Sindicală „Cartel Alfa”.

Sindicaliştii spun că vor protesta în continuare dacă lista revendicărilor nu va fi rezolvată.

„Marea nemultumire este ca premierul nu mă asculta. Acum o săptămână i-am spus să îi cheme pe toţi liderii de confederaţii, cinci la nivel naţional, şi să discute despre problemele României, pentru că de la ei poate afla multe lucruri importante. Am venit cu un dispozitiv acustic în speranta ca ne va auzi”, a spus Anton Hadăr.

Cei mai mulți dintre protestatari sunt polițiști, dar și persoane din alte sectoare de activitate.

Citeşte şi Diana Şoşoacă, la proteste: „Mă deranjează absolut tot, aceste restricții sunt total neconstituționale” VIDEO