Protestul controversat al unor ELEVI. Vezi cum s-au îmbrăcat pentru şcoală din cauza CANICULEI FOTO

Băieţii dintr-o şcoală din Marea Britanie au ajuns să poarte fuste, după ce conducerea şcolii nu le-a permis să poarte pantaloni scurţi pe timp de caniculă. Cu toate acestea, potrivit regulamentului, purtarea unei fuste de către băieţi nu este interzisă, sau cel puţin nu există o regulă cu privire la această alegere vestimentară.

19 iul. 2013, 14:12

Un grup de băieţi de 17 ani din Marea Britanie poartă fuste la şcoală după ce conducerea nu i-a lăsat să poarte pantaloni scurţi cu toate că ţara trece printr-una dintre cele mai caniculare perioade ale sale, potrivit The Sun.

Tinerii au atras privirile, după ce au împrumutat mai multe articole vestimentare de la colegele lor pentru a le folosi. Astfel, zece băieţi au participat la ineditul protest.

Citeşte şi Bărbatul care se încăpăţânează să poarte fuste şi rochii deşi nu e gay sau travestit. Află motivul

Fustele sunt perfecte pentru această vreme şi nu vrem să ne fie cald şi să fim deranjaţi. În ultimele zile am avut dureri de cap şi iritaţii pe piele deoarece îmi era prea cald. Fetele pot purta fuste, aşa că nu văd de ce noi nu am putea. Este un protest rezonabil”, a declarat Tyrone, unul dintre adolescenţi.

Copiii au venit la şcoală în pantaloni, cu fustele în genţi, ca apoi să se schimbe, după ce au suspectat că profesorii au aflat de protestul lor, acesta fiind organizat pe Facebook. Ulterior, ei au ieşit pe coridoare cântând că vor să poarte pantaloni scurţi în timp ce erau îmbrăcaţi în fuste negre.

Citeşte şi Gestul la care au recurs CONDUCTORII de TREN din Suedia după ce PANTALONII SCURŢI au fost interzişi

Inedit este faptul că părinţii copiilor sunt de acord cu odraslele lor, recunoscând că este o idee potrivită şi preţul unor pantaloni trei sferturi este acelaşi cu cel al pantalonilor de uniformă. Cu toate că există zvonuri potrivit cărora băieţii au fost trimişi acasă, directorul liceului spune că nimeni nu a fost pedepsit, deoarece atunci când a avut loc discuţia copii purtau pantaloni lungi.

Acest protest vine la doar o lună după ce conductorii de tren din Suedia au recurs la acelaşi gest pentru a schimba una dintre regulile companiei feroviare la care lucrau.