Protestul magistraţilor amână dosarul lui Sorin Oprescu, iar martorii DNA sunt trimişi acasă

Dosarul în care procurorii DNA dar și Sorin Oprescu au apelat decizia Tribunalului București de condamnare a edilului s fost amânat, miercuri, pentru 12 februarie, din cauza protestului de la instanță. Miercuri, la instanță s-au prezentat doi martori esențiali din dosar, ce au fost citați anterior de mai multe ori, informează stiripesurse.ro.

RomaniaTV.net
29 ian. 2020, 12:18
Protestul magistraţilor amână dosarul lui Sorin Oprescu, iar martorii DNA sunt trimişi acasă

Cei doi martori sunt soţii Nadina şi Gigi Grigore Rus. Cei doi au fost nevoiți să plece de la instanță după ce magistrații din completul de judecată au anunțat că dosarul nu se va judeca pe fondul protestului.

Instanța a stabilit ca audierile să fie reluate în 12 februarie, dată la care cei doi martori propuși pentru reaudiere de către procurorul DNA vor fi din nou chemați la instanță.

Sorin Oprescu a fost prezent în sala de judecată și a privit critic la cele discutate de magistrații din complet legate de amânarea judecării cazului său.

De la debutul protestului magistraților mai multe dosare de mare corupție au fost amânate între care cele ale Elenei UDrea cu Ioana Băsescu sau Vasile Blaga.

Citeşte şi: Interviu cu Sorin Oprescu. Dezvăluirile fostului primar despre cum i-au scos anchetatorii parchetul din casă VIDEO