PROTOCOL PSD-PPDD. Partidul lui DD primeşte un post de ministru şi patru funcţii de secretar de stat

Publicat: Luni, 09 Iunie 2014 10:58 // Actualizat: Luni, 09 Iunie 2014 16:46 // Sursa: romaniatv.net

PP-DD va primi un post de ministru în Guvernul Ponta, dar şi patru funcţii de secretar de stat, transmite România TV. Cooptarea PP-DD la guvernare este prevăzută în protocolul care va fi semnat de liderii celor două partide. 

Foto: fanatik.ro

Potrivit protocolului PSD - PPDD, elaborat de reprezentanţii celor două partide, partidul lui Dan Diaconescu ar urma să primească postul de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.

Funcţia ar urma să fie preluată de preşedintele PP-DD, Simona Man. În prezent, ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni este Bogdan-Dragoş-Aureliu Marian-Stanoevici.

Protocolul care urmează să fie semnat de PSD şi PP-DD face referire şi la funcţiile din administraţia publică locală. Astfel, conform România TV, în teritoriu, PPDD-iştii vor primi câte o funcţie de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, acolo unde judeţul e condus de PSD.

Pocora: Alianţa PSD-PPDD e menită să conserve puterea social-democraţilor şi să-l relanseze pe Diaconescu

Liderii PSD şi PP-DD au discutat săptămâna trecută în privinţa unei colaborări între cele două formaţiuni.

Victor Ponta a declarat, după negocieri, că PSD şi PPDD ar putea semna săptămâna aceasta un protocol de colaborare şi nu a exlus cooptarea PP-DD la guvernare.

Mai mult, Ponta spunea că este posibil ca PP-DD să primească şi un post de ministru, dar şi funcţii de secretar de stat.

Liviu Dragnea: PPDD ar putea primi poziţii în structura guvernamentală

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 iun 19:56
Răspunde | Votează email 0 email
GHITA KGB
BOLSEVICII TOT BOLSEVICI.......INCULTI , VULGARI,,,,NISTE"GAOZARI"-- VORBA MENTORILOR SPIRITUALI : ILICI ILIESCU si..DOCTORULUI IN DREPT"
09 iun 11:25
...la guvernare este prevăzută în protocolul care va fi semnat de liderii celor două partide. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
09 iun 11:11
...PP-DD la guvernare este prevăzută în protocolul care va fi semnat de liderii celor două partide.  Citește mai departe…, PROTOCOL PSD-PPDD. Partidul lui DD primeşte un post de ministru şi patru funcţii de secretar de stat ...
09 iun 11:10
...de secretar de stat, transmite România TV. Cooptarea PP-DD la guvernare este prevăzută în protocolul care …read more...
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H