PROTV LIVE ONLINE STREAM ROMÂNIA – GERMANIA 0-1. Meciul sezonului în preliminariile CM 2022

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

28 mart. 2021, 21:00
PROTV LIVE ONLINE STREAM ROMÂNIA – GERMANIA 0-1. Meciul sezonului în preliminariile CM 2022

PROTV LIVE ONLINE STREAM ROMÂNIA – GERMANIA 0.1. 

Portarul Florin Niţă a declarat, duminică seară, că naţionala României a făcut un meci bun, dar nu trebuie să se uite faptul că a jucat în faţa unui colos precum echipa Germaniei.

„Am avut mult de muncă, dar şi echipa, am făcut un meci bun. Trebuie ca la fiecare meci să-i coordonez pe băieţi. Am făcut un meci bun, dar am jucat înfaţa un colos. Felicit echipa noastră, a arătat ca o echipă ca pe teren. Sper ca în  Armenia să ne întoarcem cu puncte, e o echipă arţăgoasă, dar sper să luăm puncte. Cel mai mult în perioada mea m-a încurajat soţia. Ţin legătură cu Tătăruşanu, vorbim pe mesaje. Obiectivul  nostru este calificarea la CM”, a declarat Niţă, la Pro TV.

ROMANIA – GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV AICI

ROMÂNIA – GERMANIA 0-1, Gnabry deschide scorul

Min. 12: Mihăilă trimite aproape de vinclu, prima mare ocazie a României.

În aceeaşi grupă, Armenia a învins cu scorul de 2-0 Islanda, iar acum are loc şi meciul Macedonia de Nord – Liechtenstein, 1-0 în acest moment

Min. 10: Florin Niță scoate un gol ca și făcut! Kai Havertz era într-o poziție excelentă, dar Florin Niță l-a blocat!

PROTV LIVE ONLINE STREAM ROMÂNIA – GERMANIA. Echipele de start

România: 1. Niță – 4. Popescu, 6. Chiricheș, 3. Toșca, 22. Camora – 7. Stanciu, 18. Marin – 14. Hagi, 19. Tănase, 21. Mihăilă – 13. Keșeru
Rezerve: 12. Lazar, 16. Radu – 2. Mogoș, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 10. Maxim, 11. Bancu, 15. Burcă, 17. Bicfalvi, 20. Man, 23. Crețu
Selecționer: Mirel Rădoi

La debutul preliminariilor, prima reprezentativă a învins selecţionata Macedoniei de Nord cu scorul de 3-2 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

ROMÂNIA – GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PROTV. Meci de foc în preliminariile CM 2022
PROTV LIVE ONLINE STREAM ROMÂNIA – GERMANIA. Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Mirel Rădoi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă online, că pentru adversara de duminică, Germania, meciurile din preliminarii par amicale, dar a menţionat că România va fi mai mult decât un sparring-partner.

„Germania îşi impune semifinale sau finale de Cupe Mondiale sau Campionate Europene. Pentru ei aceste meciuri par amicale înainte de un turneu final… dar noi sperăm ca mâine să avem curaj să creăm probleme Germaniei. Pentru că şi Germania are probleme în organizarea defensivă, lasă spaţii… important e ca noi să speculăm acele spaţii. Cu siguranţă România va fi mai mult decât un sparring-partner. Să sperăm că atât naţionala de tineret, cât şi cea de seniori, vor obţine rezultate pozitive contra Germaniei, iar aici includ şi un rezultat de egalitate pentru naţionala mare”, a afirmat el.

„În istoria noastră s-a arătat că a fost un mare avantaj pentru noi când am plecat cu şansa a doua. E clar că plecăm cu şansa a doua. Dar când va începe jocul trebuie să fim pregătiţi pentru că vom trece prin momente de suferinţă. Nu ştiu dacă vom putea să avem 50% posesie şi atunci când avem mingea va trebui să ştim exact zonele în care Germania este vulnerabilă. Pregătim meciurile de la tragerea la sorţi. Ăsta e avantajul la echipa naţională, că ai timp să pregăteşti meciurile, să analizezi punctele slabe şi cele puternice ale adversarilor”, a adăugat Rădoi.

Selecţionerul a menţionat că nu a stabilit încă nici primul unsprezece şi nici sistemul de joc.

„Într-adevăr, Mihăilă şi Ianis Hagi au marcat cu Macedonia, dar asta nu înseamnă că vor fi titulari contra Germaniei. Nu ştiu acum în ce compartiment vom face cele mai multe schimbări, vom vedea după antrenamentul din această seară. În momentul ăsta nu am decis nici primul 11 şi nici sistemul în care vom evolua. Nu putem spune că dacă am câştigat în 4-2-3-1 împotriva Macedoniei de Nord vom juca toate meciurile de acum încolo în acest sistem. Important este ce creăm dintr-un sistem de joc”, a precizat tehnicianul.

Rădoi speră ca jucătorii să fi înţeles exact greşelile făcute în partida precedentă cu Macedonia de Nord.

„Am făcut o analiză reuşită a meciului cu Macedonia, dar doar teoretic. Vom vedea azi la antrenament dacă au înţeles cum să remediem acele probleme. Şi mai evident va fi în partida cu Germania. Este o motivaţie în plus pentru jucătorii noştri să îşi măsoare forţele cu adversari care evoluează la echipe foarte puternice ale lumii. Adversarul este mult mai puternic şi mult mai valoros decât noi. Sperăm să stăm cât mai sus cu apărarea. Dar în acelaşi timp e clar că atunci când stai sus cu apărarea apar zone libere şi adversarul îşi va crea ocazii. În momentul de faţă noi ne dorim să marcăm un gol mai mult decât adversarul, nu neapărat să terminăm la egalitate, 0-0, fiecare meci”, a mai spus el.

Liniştea dinaintea marelui meci: ROMÂNIA – GERMANIA, ora 21:45, în direct la Pro TV și Radio România Actualități#HaiRomania 🇷🇴

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Sunday, March 28, 2021

PROTV LIVE ONLINE STREAM ROMÂNIA – GERMANIA.  România are mulţi jucători foarte tehnici, a declarat selecţionerul echipei Germaniei, Joachim Loew

Selecţionerul echipei de fotbal a Germaniei, Joachim Loew, a declarat, sâmbătă, că România, adversara sa de duminică, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, are mulţi jucători tehnici şi s-a arătat impresionat de calitatea mijlocaşilor români.

”România este o echipă diferită ca stil faţă de Islanda. Islanda este o echipă foarte defensivă, în timp ce România joacă mai mult pe atac, a marcat 12 goluri în ultimele sale patru jocuri. Defensiva noastră se va confrunta cu o provocare diferită duminică. România are mulţi jucători dotaţi tehnic, care ţin mingea la picior. Am fost foarte impresionat de mijlocul echipei României. Sunt foarte periculoşi în faţă şi au mari calităţi ofensive”, a spus Loew, într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti.

Loew nu s-a arătat pe deplin mulţumit în legătură cu jocul echipei sale în meciul cu Islanda, primul din actuala campanie, câştigat cu 3-0.

”În repriza secundă, puteam juca mai bine în anumite zone. Privind către adversarele de la EURO 2020, avem nevoie de mai multă stabilitate. Având în vedere timpul scurt care a rămas, am făcut multe lucruri bune, dar nu sunt pe deplin satisfăcut”, a spus Loew.

Tehnicianul a precizat că nu va putea conta în meciul de duminică pe fundaşul Niklas Suele, rămas acasă din cauza unei accidentări, în timp ce Goretzka şi Sane sunt incerţi. Goretzka are probleme la gambă, în timp ce Sane e accidentat la coapsă.

Loew a comentat şi absenţa lui Toni Kroos, subliniind că are cu cine să-l înlocuiască, la fel cum s-a întâmplat şi în meciul cu Islanda.

PROTV LIVE VIDEO ONLINE STREAM România – Macedonia de Nord 3-2. Start bun în preliminariile CM 2022

Selecţionerul Mannschaft s-a referit şi la faptul că portarul Manuel Neuer a împlinit sâmbătă 35 de ani: ”I-am cântat La Mulţi Ani dimineaţă. A avut o carieră incredibilă. În acest moment pare a fi în vârf de formă, nu are probleme cu accidentările. Portarii, în general, au mai mulţi ani ca profesionişti decât jucătorii de câmp, aşa că sunt de părere că încă mai are câţiva ani la echipa naţională”.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte selecţionata Germaniei, duminică, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

În al treilea meci al său din această grupă, România va juca la 31 martie (ora 19:00) în deplasare, cu Armenia. La debutul preliminariilor, prima reprezentativă a învins selecţionata Macedoniei de Nord cu scorul de 3-2 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti. Germania a dispus în aceeaşi zi de Islanda cu 3-0, la Duisburg.

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.

https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/photos/a.267485446762406/1880419625468972/?type=3